Мляко с ориз

TW

19.06.06
18:43

Момчета някои от вас ял ли е мляко с ориз(баба ми го нарича сукляш)
Ако някои от вас е ял да споделя мнението си

19.06.06
19:00

Много е вкусно ,особено като е по-топличко и с повече захарчица.Апък ако му сложиш и канелка става още по яко.Може и с ванилия.
Това ми е мнението!

19.06.06
19:24

[quote author=“twista”]Момчета някои от вас ял ли е мляко с ориз(баба ми го нарича сукляш)
Ако някои от вас е ял да споделя мнението си

Много мощно се изхилих на името “сукляш”  :lol:

Сутлиаш се нарича.

Ако говориш за хранителни стойности - оризът е въглехидрат, прясното мляко не е оферта (мазно е). Освен това вкусното му на този сутлиаш идва от това, че е сладък. Тоест зависи какъв подсладител се ползва...
Като заключение не смятам, че е храна, от която организма черпи много и спокойно може да се замести с далеч по хранителни.

Ако говориш за вкусови усещания - ужасно много го обичам  :D

19.06.06
19:48

Аз също съм голям фен на млякото с ориз  :lol:

19.06.06
21:55

Аз го знам това под името “млеченица” и доколкото съм виждала мама като го прави слага захарчица, а и ориза както казаха си е въглехидрат. Според мен мляко с ориз не е добра идея ако целта ти е да свалиш кг. А иначе е доста вкусно (аз го ям обикновено топло за да няма на млякото коричка отгоре)

20.06.06
15:57

Аз пък го разсипвам в съд с по-голяма отктира площ, за да има повече коричка  :P С канелата отгоре върви много добре  :)

20.06.06
16:20

[quote author=”|Chosen|”]...ужасно много го обичам  :D

М-да...

23.06.06
00:06

[quote author=“Authority”]Аз го знам това под името “млеченица” и доколкото съм виждала мама като го прави слага захарчица, а и ориза както казаха си е въглехидрат. Според мен мляко с ориз не е добра идея ако целта ти е да свалиш кг. А иначе е доста вкусно (аз го ям обикновено топло за да няма на млякото коричка отгоре)

Да но ако целта ти е да качиш е една добра храна !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1