въпрос отностно лежанката

LU

20.06.06
00:45

Значи въпроса е следния!(запознат съм основните техники на изпалнение за тях съвети не искам)!
Върпосът е къде е наи удачно да се сваля шангата при нормален лег!Значи аз до сега съм свалял малко под зърната на гърдите,но според мене ефекта (поне аз не чувствам работа в гърдите си,както да кажем при кроссовера),другия вариянт е точно на нивото на зърната на гърдите-но пък доста трудно е точно да ги нацелиш,3тия вариянт гледах едно филме един културист сваляше малко над зърната на гърдите така че щангата като я пуснеше почти лягаше върху самите гърди!АЗ пробвах 3тия вариянт смятам че наи добре работи,но все пак да питам!
П.С.
Предпочитам отговори от АСТОР,ПЕТКО К и т.н. компетентни хора,от разни непознати тренирашти по 1-2 месеца отговори не ми трябват само да ме объркват!

20.06.06
10:01

На мен ми идва на нивото на зърната или малко по - долу. Просто като заема нужното положение (гърдите изпъчени, раменете събрани) се получава естествено да пада там.  Но не е нужно да се опитваш да целиш точно това положение до сантиметър или нещо такова. Може и малко по - нагоре, може и по - надолу, зависи.

LU

20.06.06
10:45

[quote author=”Петко К”]На мен ми идва на нивото на зърната или малко по - долу. Просто като заема нужното положение (гърдите изпъчени, раменете събрани) се получава естествено да пада там.  Но не е нужно да се опитваш да целиш точно това положение до сантиметър или нещо такова. Може и малко по - нагоре, може и по - надолу, зависи.

мерси за отговора наястно съм с това!Но едно момче оня ден го правеше толкоз некадърно движението че сваляше чак на  нивото на ребрата от което мисля че смисъл няма!И нали знаеш човек когато прави дадено движение дълго време по един начин се заучава да го прави така и аз се притеснявам да нямам същия проблем,защото понякога не чувставам натоварването в гърдите така както трябва!на нивото на зърната е идеялния вариант,но според мене понеже неможе да се нацели е по добре да се пуска щангата върху гърдите от колкото без да иска човек да я пуска върху ребрата (от което лично според мене няма ефект)

20.06.06
13:40

Третият вариант е най-правилен!

20.06.06
21:35

според книгите е малко над нивото на зърната, но както казва Петко то си идва само движението.. още повече като имаж някакъв опит и започнеш да чустваш тялото си..

22.06.06
01:22

Не съм се замислял но мога да гарантирам ,че най голямо натоварване ще осетиш малко над зарното около 2-3 сантиметра над..Аз точно там го правя и гърдите ми експлодират,но и аз тренирам за сила сега ;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1