Какво е необходимо при зобене?

Темата е заключена.

20.06.06
16:09

Дайте ми съвет и на мен ако правя цикъл с даден препарат 8 седмици и имам възможност да ходя 6 пъти седмично на фитнес каква да е програмата , други ме съветват секи ден по 1 мускул като корема 2 или 3 и 4 кардио тъй като зоба ще е за орелефяване! и какво протектори да закупя (име марка и как се приемат)

Стаж- над 3 години, 168 - 72кг,правил съм 1 цъкъл с клеботерол, амино, глутамин

20.06.06
16:17

[quote author=“kircheto”]Дайте ми съвет и на мен ако правя цикъл с даден препарат 8 седмици и имам възможност да ходя 6 пъти седмично на фитнес каква да е програмата , други ме съветват секи ден по 1 мускул като корема 2 или 3 и 4 кардио тъй като зоба ще е за орелефяване! и какво протектори да закупя (име марка и как се приемат)

Стаж- над 3 години, 168 - 72кг,правил съм 1 цъкъл с клеботерол, амино, глутамин

http://www.gohard.org/forum/

ей това ти е нужно  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1