20.06.06
23:04
Та вапроса ми е:Какво точно представлява пака,6те има ли ефект ако го зимам,как да го зимам и ако има някои които го е зимал нека да каже какви са били резултатите....... :)
Мерси предварително на си4ки отзовали се ;)
пака е за HARD GAIN-ери и не е за фитнес фенове нито е за хора които тренират колкото да си изгорят калориите , пака на UNIVERSAL е за билдъри които неси тренират коремната мускулатура и сеотличават по това, че вдигат най-много най-много пъти - това е горе-долу
21.06.06
00:44
точно за тоя на UNIVERSAL какво повече можеш да ми кажеш за него??
[quote author=“The_KiLLeR1”]точно за тоя на UNIVERSAL какво повече можеш да ми кажеш за него??
а освен universal кой друг предлага animal pak ? :)
anyway.. http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=161
“The #1 selling training pak in the world for seventeen years straight. Since 1984, more competitive bodybuilders have cut their teeth on the Animal Pak than any other bodybuilding supplement in history. Why? Simple. Animal Pak gets the job done. It works. First time. Last time. Every time.”
много сериозен продукт за сериозни хора, само гледайки въпросите ти ми е ясно, че не си прочел достатъчно и материята ти е още непозната => този продукт не е за теб към момента.
[quote author=“Zashev”][quote author=“The_KiLLeR1”]точно за тоя на UNIVERSAL какво повече можеш да ми кажеш за него??
а освен universal кой друг предлага animal pak ? :)
anyway.. http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=161
“The #1 selling training pak in the world for seventeen years straight. Since 1984, more competitive bodybuilders have cut their teeth on the Animal Pak than any other bodybuilding supplement in history. Why? Simple. Animal Pak gets the job done. It works. First time. Last time. Every time.”
много сериозен продукт за сериозни хора, само гледайки въпросите ти ми е ясно, че не си прочел достатъчно и материята ти е още непозната => този продукт не е за теб към момента.
отново да ти задам въпроса като хвалеш анимал серията на универсал какво си ползвал ако си ползвал , с кое сравнавяш резултати или говориш наизуст :?:
виж сега, пил съм много неща по различно време, комбинирал съм ги различно, бил съм във различна форма на различни диети, различни килограми, различен режим на спане и тн. следователно не мога да ти кажа пий еди кво си и ще качиш еди колко си кила мускул...нещата трябва да се разглеждат комплексно.
когато се застъпвам за нещо в тоя форум - значи съм го консумирал и съм имал някакъв ефект, знам за какво и как се използва и го оценявам.
за animal серията - ясно ми е че е по-скъпа и за да тръгнеш да си купваш нещо такова трябва да си малко “по-зарибен”, но това да гледам как някви момчета го оплюват в други теми и хвалят стероиди и протеинчета насипни не ми се нрави за това и хваля тези продукти, които знам че са качествени.
с това май го изяснихме тоя въпрос и няма смисъл да ме питаш във всяка тема надявам се :D
22.06.06
22:51
май яко са ти промили мозъка с агресивната си рекламна кампания. Пакът не е нищо повече от всички витамини в спортни дози. А това за hardgainer-ите май не си го разбрал много добре какво означава.