Нов продукт от серията Animal: Animal Pump

Преди време Юнивърсъл обещаха нови продукти. Първият излезе: Universal Animal Pump. Сега чакаме втория: Animal Flex

Animal Pump е нещо като NO+creatine matrix
Сещаме се кой продукт се опитва да имитира, но не е ясно дали ще стане :) Предполагам че ще струва към 120 лева за 30 пака (опаковката). За разлика от другите продукти се взема САМО 1 пак на ден!

Ето малко съдържание:

Foundational Creatine Matrix
• Magnesium Creatine Chelate
• Tricreatine Malate
• Creatine Ethyl Ester
NO Blast Complex
• Arginine AKG
• Ornithine AKG
• L-Carnosine
• L-Norvaline
Energy Rush Complex
• Methylxanthine Comples
• Evodiamine
• Vinpocetine
Antioxidant Complex
• OPC
• NAC
• EGCG
• K-R Alpha Lipoic Acid
Pump Transport Complex
• Taurine
• Ginger Root Extract
• Cinnulin PF
• 4-Hydroxyisoleucine
• Bioperine

Ето линкче: http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?id=59

21.06.06
15:14

[quote author=“manson”]Преди време Юнивърсъл обещаха нови продукти. Първият излезе: Universal Animal Pump. Сега чакаме втория: Animal Flex

Animal Pump е нещо като NO+creatine matrix
Сещаме се кой продукт се опитва да имитира, но не е ясно дали ще стане :) Предполагам че ще струва към 120 лева за 30 пака (опаковката). За разлика от другите продукти се взема САМО 1 пак на ден!

кой продукт се опитва да имитира :?:  другите продукти не са ли и те по едно на ден :?:  сега кой колко пие си е друг върпоса :wink:

Опаааа май и Флекса вече се произвежда, но го няма на официалната страница.

Animal Flex
Трябва да е по-евтин от останалите, т.е. ще струва по-малко от 116 лева.

Целта е да предпазва ставите и да пази от контузии!

Дозировката е 1 пак на ден. 44 пака има в опаковка.

Ето и състава на една доза:

Calories 9
Calories from fat 9
Total fat 1g 2%
Vitamin C (as ascorbic acid) 100mg 167%
Vitamin E 100mg 333%
(as d-alpha tocopherol)
Zinc (zinc picolinate) 15mg 100%
Selenium (sodium selenite) 70mcg 100%
Manganese (as manganese sulfate) 1mg 50%

Joint Construction Complex: 3000mg
Glucosamine (as HCl,Sulfate KCl)
MSM
Chondroitin Sulfate A
Chondroitin Sulfate B

Joint Lubrication Complex 1000mg
Flaxseed oil (50% alpha linoleic acid)
Cetyl Myristoleate Proprietary Blend-
(cetyl myristoleate, cetyl myristate, cetyl palmitate, cetyl laurate, cetyl palmitoleate, cetyl oleate)
Hyaluronic acid

Joint Support Complex: 1000mg
Ginger root extract
Turmeric Extract
Boswellia
Quercetin
Bromelain

Other Ingredients:
Shark cartilage, carob, gelatin, glycerine, soybean oil, purified water, magnesium stearate, stearic acid. Contains shellfish.

Directions: Take one pack per day, either on an empty stomach or with a meal.

21.06.06
15:21

[quote author=“manson”]Преди време Юнивърсъл обещаха нови продукти. Първият излезе: Universal Animal Pump.

Отдавна има такъв продукт - на фирмата BSN и се казва NO-Xplode! Продукта беше хвален и оплюван както всеки друг :lol: !

21.06.06
21:01

Аз това чудо NO-Xplode го пих известно време доста е добро невероятни тренировки стават с него...трудно заспивах след тях..яко ми изскочиха вените от него,особено тези на ръцете и краката и не щат да се прибират но така повече си ми харесват.Какво значи креатинова матрица?А това анимал флекс изглежда доста добре..с удоволствие ще го предоставя на прецаканите си стави.Въпроса е пуснато ли е в продажба и струва ли си парите..Един двумесечен цикъл с глюкозамин и ходроитин ми излиза 2 пъти по-евтино,но това си има доста повече съствки.Ако някои знае продава ли се и каде?Щото съм от провинцията и нямаме такива екстри.

IN

21.06.06
23:55

Обелка само един въпрос....след като си свършил цикъла с тоя Азотен Боостер не са ли ти се прибрали вените? :shock: ...тва е доста обезпокояващо поне за мен,тъй като това потвърждава някои от мойте опасения...баща ми(който е лекар) ми каза че разширяването на кръвоносните съдове води до разширени вени и от там други проблеми....ако това е цената на тоя боостер по добре никога да не го пробвам... :?

22.06.06
00:07

[quote author=“InDaHEad”]Обелка само един въпрос....след като си свършил цикъла с тоя Азотен Боостер не са ли ти се прибрали вените? :shock: ...тва е доста обезпокояващо поне за мен,тъй като това потвърждава някои от мойте опасения...баща ми(който е лекар) ми каза че разширяването на кръвоносните съдове води до разширени вени и от там други проблеми....ако това е цената на тоя боостер по добре никога да не го пробвам... :?

Заболяването “разширени вени” няма нищо общо с изпъкването на вените :lol: !

22.06.06
08:15

animal pumpa shte si go vikna ot bb.com tiq dni…ще видим какъв ще е ефекта, но ще го комбинирам и с adenergy сигурно.

22.06.06
09:08

[quote author=“InDaHEad”]Обелка само един въпрос....след като си свършил цикъла с тоя Азотен Боостер не са ли ти се прибрали вените? :shock: ...тва е доста обезпокояващо поне за мен,тъй като това потвърждава някои от мойте опасения...баща ми(който е лекар) ми каза че разширяването на кръвоносните съдове води до разширени вени и от там други проблеми....ако това е цената на тоя боостер по добре никога да не го пробвам... :?

НЕ,ама не ми и трябва..може би като спрях тренинг много малко спаднаха..но сега пак са във форма :) ..особено вечер и по време на тренировка много яко се помпят.Аз имам една разширена на крака отзад и знам каква вените които изпъкнаха от буустера нямат ни6то общо с нея..оная изпъкналата седи една зелена и гадна и винаги е там докато тези от буустера стоят доста добре.Бтв това моето въобще не беше цикъл,взимах го когато ми падне а в този период и не тренирах редовно ту взимах ту не и така,даже ми остана 1/3 кутиика да си допия сега.Като цяло останах доволен от продукта въпреки неправилния прием..но не бих го ползвал повече..поне за сега.НЕ мисля че трябва да се притесняваш за разширени вени,особено ако нямаш такива сега и не си предразположен да имаш.

AL

22.06.06
10:04

Universal Animal Pump това нещо изглежда добро залсужава ли да дам 120 лева?

22.06.06
11:43

Ето още един продукт за който не бях чувал... Universal Animal NITRO ... ае някой ако е пробвал да сподели впечатления...
Още инфо са продукта: http://www.sndcanada.com/gc/gc_item.exe?F=D&K=UL-004&R=S%2Fnitro&SN=062008324321236773113&FF=S&FK=nitro&Z9=0

AL

22.06.06
12:11

Universal Animal NITRO това какво е точно че англииския.. маи става въпрос за някакви аминокиселини

IN

22.06.06
13:15

[quote author=“obelka”][quote author=“InDaHEad”]Обелка само един въпрос....след като си свършил цикъла с тоя Азотен Боостер не са ли ти се прибрали вените? :shock: ...тва е доста обезпокояващо поне за мен,тъй като това потвърждава някои от мойте опасения...баща ми(който е лекар) ми каза че разширяването на кръвоносните съдове води до разширени вени и от там други проблеми....ако това е цената на тоя боостер по добре никога да не го пробвам... :?

НЕ,ама не ми и трябва..може би като спрях тренинг много малко спаднаха..но сега пак са във форма :) ..особено вечер и по време на тренировка много яко се помпят.Аз имам една разширена на крака отзад и знам каква вените които изпъкнаха от буустера нямат ни6то общо с нея..оная изпъкналата седи една зелена и гадна и винаги е там докато тези от буустера стоят доста добре.Бтв това моето въобще не беше цикъл,взимах го когато ми падне а в този период и не тренирах редовно ту взимах ту не и така,даже ми остана 1/3 кутиика да си допия сега.Като цяло останах доволен от продукта въпреки неправилния прием..но не бих го ползвал повече..поне за сега.НЕ мисля че трябва да се притесняваш за разширени вени,особено ако нямаш такива сега и не си предразположен да имаш.

Еми гледай са аз нямам “разширени вени”,но определено са по изпъкнали от нормалното....и да ти кажа ако ми изпъкнат още и си останат така завинаги.....ще изглеждам като някъв дебил мани..... :lol: ...абе не знам много искам да го пробвам тва ама някак си искам първо да се запозная с възможните странични ефекти... :?

22.06.06
20:22

Еми да,ти си решаваш..странични ефекти няма само това с вените но аз го слагам положителен..аз бих ти дал съвет да го опиташ,щом ти е мерак..ако не го направиш ще ти е гадно и ще съжаляваш..поне при мен е така :wink:
А сега пак да питам във София или Пловдив продава ли се анимал флех и ако да къде че съм малко невеж...а имам чувството че е доста добър продукт.

AN

22.06.06
22:41

[quote author=“Steve”]Ето още един продукт за който не бях чувал... Universal Animal NITRO ... ае някой ако е пробвал да сподели впечатления...
Още инфо са продукта: http://www.sndcanada.com/gc/gc_item.exe?F=D&K=UL-004&R=S%2Fnitro&SN=062008324321236773113&FF=S&FK=nitro&Z9=0

тва го има отдавна. Това са 6 грама незаминими аминокиселини плюс съответното количество прости въглехидрати. Това е в една доза разбира се и е прахообразно. Направено е за след тренировка.

Animal Flex - ако някой го е виждал в БГ да каже!!!

SE

23.06.06
06:25

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“obelka”][quote author=“InDaHEad”]Обелка само един въпрос....след като си свършил цикъла с тоя Азотен Боостер не са ли ти се прибрали вените? :shock: ...тва е доста обезпокояващо поне за мен,тъй като това потвърждава някои от мойте опасения...баща ми(който е лекар) ми каза че разширяването на кръвоносните съдове води до разширени вени и от там други проблеми....ако това е цената на тоя боостер по добре никога да не го пробвам... :?

Еми гледай са аз нямам “разширени вени”,но определено са по изпъкнали от нормалното....и да ти кажа ако ми изпъкнат още и си останат така завинаги.....ще изглеждам като някъв дебил мани..... :lol: ...абе не знам много искам да го пробвам тва ама някак си искам първо да се запозная с възможните странични ефекти... :?

вените ще ти изпъкнат само ако си с добър релеф иначе няма шанс според мене

IN

23.06.06
10:30

Еми целогодишно съм на 7-8% мазнини.... :wink: ...поне толко ми излизат по калкулаторите..

http://animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=323

23.07.06
12:27

Така значи , някои знае ли нещо за анимал пъмп-а ? Преди се каних да си зимам пак-а с порхормоните но го спряха , сега искам да си зема добър боостер пак тоя на Универсал ми се вижда добър ?

Вижда ти се добър ама никъде не му пише дозите ... Като гледам дозите на “комплексите” ... малки са и ефектът съвсем не е сигурен. Аз не бих си го купил  :D

23.07.06
15:33

[quote author=“manson”]Вижда ти се добър ама никъде не му пише дозите ... Като гледам дозите на “комплексите” ... малки са и ефектът съвсем не е сигурен. Аз не бих си го купил  :D

а какво би си купил така че ефектът да е сигурен :?:

23.07.06
16:28

Нз сега нямам нет в нас и нямам много време да разглеждам продуктите , ти кво би си зел примерно  ? става дума за азотен бустер ???

Най евтин идва Scitec Attack. Има си 3 грама аргинин АКГ, което е напълно достатъчно в доза. Идваше 72 дози за 66 лева. Другия вариант е НО Експлоад на БСН от сайта НутришънТаргет, но идва 40 дози за 111 лева, като трябва да вземаш по 2-3 на ден. Като цяло в американските форуми плюят БСН, че са страшно скъпи. НО Буустера на ОН също не го водят добър.

23.07.06
18:40

Вече втора седмица пия Nitric Boost на ОН и резултата е едно голямо НИЩО!

FZ

25.07.06
20:10

[quote author=“no_fate”]Вече втора седмица пия Nitric Boost на ОН и резултата е едно голямо НИЩО!

този суплемент е супер за маса но трябва да знаеш как и със  какво да го комбинираш ! 8)

27.07.06
22:24

[quote author=“no_fate”]Вече втора седмица пия Nitric Boost на ОН и резултата е едно голямо НИЩО!

абсолютно съм съгласен. добра диета, мощни тренировки и пак НУЛЕВ ефент. съжелявам, че дадох толко пари! от едни обикновенни Аминокиселини получавам по-добро напомпване

27.07.06
23:08

[quote author=“johnrambo”][quote author=“no_fate”]Вече втора седмица пия Nitric Boost на ОН и резултата е едно голямо НИЩО!

абсолютно съм съгласен. добра диета, мощни тренировки и пак НУЛЕВ ефент. съжелявам, че дадох толко пари! от едни обикновенни Аминокиселини получавам по-добро напомпване

Ми принципно би трябвало около 4тата седмица да почне помпането някъде!

27.07.06
23:15

[quote author=“YODA”][quote author=“johnrambo”][quote author=“no_fate”]Вече втора седмица пия Nitric Boost на ОН и резултата е едно голямо НИЩО!

Ми принципно би трябвало около 4тата седмица да почне помпането някъде!

да де ама Nitric Boost на ОН  е 160 грама, по 6-9 грама на ден е дозата и стига за 25 дена макс  :roll:

FZ

28.07.06
19:32

сам по себе си един суплемент взет самостоятелно без да се комбинира с други подходящи суплементи почти няма ефект но това незначи че не е качествен !  8)

SP

28.07.06
19:33

[quote author=“BIG PICHAGA”]сам по себе си един суплемент взет самостоятелно без да се комбинира с други подходящи суплементи почти няма ефект но това незначи че не е качествен !  8)

whey protein poweder е идеалният суплемент.  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1