Черешите за диета ?

21.06.06
20:58

Искам да ви попитам ако карам на череши и вода + всеки ден тичане по 1 час какъв ще е ефекта и ще има ли ? Правя го вече една седмица и не мога да излезна от тоалетната но това настрана имам предвид черешите като плод стават ли ? Ако не, се пак съм само на тях и това пак мисля че компенсира!!! Кажете си мненията моля ?

21.06.06
21:37

Ами ефекта според мене ще или да се разболееш тъй като не си набавяш необходимите протеини,витамини и аминокиселини или да получиш язва.

21.06.06
22:25

Ми препоръчай ми нещо ?

21.06.06
22:59

Хахахаха...ммм спокоино няма да се разболееш язва също няма да получиш.Ако целта ти е отслабване с минимална загуба на мускули погледни раздела за нисковъглехидратни диети.
http://www.bb-team.org/forum/viewforum.php?f=16&sid=d351c06f16b563e6ae83e9b6caa706e4
Метода по които караш в момента също ще даде ефект но си мисля че не е за теб..по-скоро горните ще ти бъдат в по голяма полза за целта.

22.06.06
00:06

Аве четох уж ама .... аве ще го измисля най много и една ябълка :) Мерси все пак ако още някой може да каже нещо да го направи :)

22.06.06
19:26

Абе все едно слушам жена - всички те си мислят, че нон стоп тъпкане с плодове и зеленчуци и чайчета ИЛИ по-лошия вариант - ГЛАДУВАНЕ водят до отслабване ... никой не смее да си напъне главния мозък да прочете нещо тук-там и да разбере някои друг ФАКТ!

22.06.06
22:34

[quote author=“SpiRTeR”]Абе все едно слушам жена - всички те си мислят, че нон стоп тъпкане с плодове и зеленчуци и чайчета ИЛИ по-лошия вариант - ГЛАДУВАНЕ водят до отслабване ... никой не смее да си напъне главния мозък да прочете нещо тук-там и да разбере някои друг ФАКТ!

Ето ти един факт:Тъпкането с плодове и зеленчуци или по-добрия вариант гладуване водят до отслабване..и не само до това.Наи-вече въпрос на характер и на знание е дали човека ще задържи резултата.

22.06.06
22:43

[quote author=“obelka”][quote author=“SpiRTeR”]Абе все едно слушам жена - всички те си мислят, че нон стоп тъпкане с плодове и зеленчуци и чайчета ИЛИ по-лошия вариант - ГЛАДУВАНЕ водят до отслабване ... никой не смее да си напъне главния мозък да прочете нещо тук-там и да разбере някои друг ФАКТ!

Ето ти един факт:Тъпкането с плодове и зеленчуци или по-добрия вариант гладуване водят до отслабване..и не само до това.Наи-вече въпрос на характер и на знание е дали човека ще задържи резултата.

До отслабване и до загуба на мускулна маса. Нещо, от което в този форум малко хора са заинтересувани.

22.06.06
23:47

Ако се гладува, организмът влиза в защитна фаза, която включва пестене на енергийни запаси - разбирайте въглехидрати и мазнини.

Същевременно, ти в един момент ще спреш диетата. След като зпочнеш да ядеш отново, организмът вярва, че пак ще гладува след време и наваксва с енергийните запаси, т.е всичко се отлага като мазнини.

Резултатът - развален метаболизъм, и отново върнати килограми.

Изводът - Свалянето на килограмик по този начин е временно и противопоказно за организма.

23.06.06
09:24

Така е Петко.За това по-горе му написах да пробва варианта с НВД.Но пък И не съм сигурен дали КОБАКА в момента го интаресуват мускулите...начина и диетата която е избрал ме навеждат на мисълта че иска бързи резултати за кратко време..

Същевременно, ти в един момент ще спреш диетата. След като зпочнеш да ядеш отново, организмът вярва, че пак ще гладува след време и наваксва с енергийните запаси, т.е всичко се отлага като мазнини.

Резултатът - развален метаболизъм, и отново върнати килограми.

Изводът - Свалянето на килограмик по този начин е временно и противопоказно за организма.——-
Ти ако си направиш НВД и свалиш от него после като нагънеш яко въглехидрати пак ще си качиш КГ.”Разваления” метаболизъм се оправя за много кратко време.Както казах връщането на кг зависи наи-вече от хартактера и знанията на човека.Не си мисли че се връщат лесно кг от гладуване аз вече месеци се мъча да си ги върна..

23.06.06
10:30

Точно искам бързи резултати за много кратко време това го каза на место ;) Ако знаеш някакви срокове за който ще забележа ефекта ми кажи ? А за качването после няма да почна да ям много а нормално и няма да качвам по много поне така съм го изчислил ...

23.06.06
10:34

откажи се пич, бързата работа срам за майстора ...
нищо няма да постигнеш, най-много некой болест да си докараш

23.06.06
10:38

Аве аз не се отказвам лесно :) преди свалих доста сериозни кила за кратко време ама после се отдадох на живот и .... пак изходна позиция са си имам едно на ум ;)

23.06.06
10:47

именно за това трябва да се избягват бързите резултати ... и правилното хранене не трябва да се счита за диета, а за начин на живот :) това е голата истина

23.06.06
10:49

Прав си ама са съм се вманиечил! Верно като жена почнах само се оглеждам :О) череши и зелен чай щях и да припадна ама нема се откажа!!! Тъп и упорит  :P

EA

23.06.06
12:45

Наблягай на месо (пилешко, телешко) и зеленчуци, по-малко хляб (бял въобще забрави) и без пържено. Плодове отделно, примерно следобяд - 1 час между храненията..

26.06.06
16:12

Абе майката е да сваляш бавно ,а не бързко ,защото после пък бързо каъваш и се въртиш в кръг дълго време без особени резултати.Заеби тази схема само на череши,организмът ти ще се защити ...всъщност най-вероятно ще ти отмъсти....давай му каквото иска ,но без да го глезиш,представи си го като кола ,която има нужда от антифриз,когато няма и тем подобни работи ...ч :idea: ат ли си

26.06.06
20:11

ЧаТ съм свалям добре за сега за около 10 дена 6 сантима и повече свалих а през ден някъде хапвам нещичко без хляб и сладко естествено защото не издържам свят ми се вие ще приападам... нестава само на череши видях вече ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1