21.06.06
20:58
Искам да ви попитам ако карам на череши и вода + всеки ден тичане по 1 час какъв ще е ефекта и ще има ли ? Правя го вече една седмица и не мога да излезна от тоалетната но това настрана имам предвид черешите като плод стават ли ? Ако не, се пак съм само на тях и това пак мисля че компенсира!!! Кажете си мненията моля ?
21.06.06
21:37
Ами ефекта според мене ще или да се разболееш тъй като не си набавяш необходимите протеини,витамини и аминокиселини или да получиш язва.
21.06.06
22:59
Хахахаха...ммм спокоино няма да се разболееш язва също няма да получиш.Ако целта ти е отслабване с минимална загуба на мускули погледни раздела за нисковъглехидратни диети.
http://www.bb-team.org/forum/viewforum.php?f=16&sid=d351c06f16b563e6ae83e9b6caa706e4
Метода по които караш в момента също ще даде ефект но си мисля че не е за теб..по-скоро горните ще ти бъдат в по голяма полза за целта.
Аве четох уж ама .... аве ще го измисля най много и една ябълка :) Мерси все пак ако още някой може да каже нещо да го направи :)
Абе все едно слушам жена - всички те си мислят, че нон стоп тъпкане с плодове и зеленчуци и чайчета ИЛИ по-лошия вариант - ГЛАДУВАНЕ водят до отслабване ... никой не смее да си напъне главния мозък да прочете нещо тук-там и да разбере някои друг ФАКТ!
22.06.06
22:34
[quote author=“SpiRTeR”]Абе все едно слушам жена - всички те си мислят, че нон стоп тъпкане с плодове и зеленчуци и чайчета ИЛИ по-лошия вариант - ГЛАДУВАНЕ водят до отслабване ... никой не смее да си напъне главния мозък да прочете нещо тук-там и да разбере някои друг ФАКТ!
Ето ти един факт:Тъпкането с плодове и зеленчуци или по-добрия вариант гладуване водят до отслабване..и не само до това.Наи-вече въпрос на характер и на знание е дали човека ще задържи резултата.
[quote author=“obelka”][quote author=“SpiRTeR”]Абе все едно слушам жена - всички те си мислят, че нон стоп тъпкане с плодове и зеленчуци и чайчета ИЛИ по-лошия вариант - ГЛАДУВАНЕ водят до отслабване ... никой не смее да си напъне главния мозък да прочете нещо тук-там и да разбере някои друг ФАКТ!
Ето ти един факт:Тъпкането с плодове и зеленчуци или по-добрия вариант гладуване водят до отслабване..и не само до това.Наи-вече въпрос на характер и на знание е дали човека ще задържи резултата.
До отслабване и до загуба на мускулна маса. Нещо, от което в този форум малко хора са заинтересувани.
Ако се гладува, организмът влиза в защитна фаза, която включва пестене на енергийни запаси - разбирайте въглехидрати и мазнини.
Същевременно, ти в един момент ще спреш диетата. След като зпочнеш да ядеш отново, организмът вярва, че пак ще гладува след време и наваксва с енергийните запаси, т.е всичко се отлага като мазнини.
Резултатът - развален метаболизъм, и отново върнати килограми.
Изводът - Свалянето на килограмик по този начин е временно и противопоказно за организма.
23.06.06
09:24
Така е Петко.За това по-горе му написах да пробва варианта с НВД.Но пък И не съм сигурен дали КОБАКА в момента го интаресуват мускулите...начина и диетата която е избрал ме навеждат на мисълта че иска бързи резултати за кратко време..
Същевременно, ти в един момент ще спреш диетата. След като зпочнеш да ядеш отново, организмът вярва, че пак ще гладува след време и наваксва с енергийните запаси, т.е всичко се отлага като мазнини.
Резултатът - развален метаболизъм, и отново върнати килограми.
Изводът - Свалянето на килограмик по този начин е временно и противопоказно за организма.——-
Ти ако си направиш НВД и свалиш от него после като нагънеш яко въглехидрати пак ще си качиш КГ.”Разваления” метаболизъм се оправя за много кратко време.Както казах връщането на кг зависи наи-вече от хартактера и знанията на човека.Не си мисли че се връщат лесно кг от гладуване аз вече месеци се мъча да си ги върна..
Точно искам бързи резултати за много кратко време това го каза на место ;) Ако знаеш някакви срокове за който ще забележа ефекта ми кажи ? А за качването после няма да почна да ям много а нормално и няма да качвам по много поне така съм го изчислил ...
откажи се пич, бързата работа срам за майстора ...
нищо няма да постигнеш, най-много некой болест да си докараш
Аве аз не се отказвам лесно :) преди свалих доста сериозни кила за кратко време ама после се отдадох на живот и .... пак изходна позиция са си имам едно на ум ;)
именно за това трябва да се избягват бързите резултати ... и правилното хранене не трябва да се счита за диета, а за начин на живот :) това е голата истина
Прав си ама са съм се вманиечил! Верно като жена почнах само се оглеждам :О) череши и зелен чай щях и да припадна ама нема се откажа!!! Тъп и упорит :P
23.06.06
12:45
Наблягай на месо (пилешко, телешко) и зеленчуци, по-малко хляб (бял въобще забрави) и без пържено. Плодове отделно, примерно следобяд - 1 час между храненията..
Абе майката е да сваляш бавно ,а не бързко ,защото после пък бързо каъваш и се въртиш в кръг дълго време без особени резултати.Заеби тази схема само на череши,организмът ти ще се защити ...всъщност най-вероятно ще ти отмъсти....давай му каквото иска ,но без да го глезиш,представи си го като кола ,която има нужда от антифриз,когато няма и тем подобни работи ...ч :idea: ат ли си