22.06.06
15:35
Искам да попитам какво да ям преди лиагане и изобщо колко и какво да ям вечер.Задавам този въпрос защото мисля че по тази причина натрупвам много мазнини в корема.
Храни съдържащи предимно и само белтъчини. Вечер избягвай храните богати на въглехидрати и мазнини.
23.06.06
00:22
Храни съдържащи предимно и само белтъчини. Вечер избягвай храните богати на въглехидрати и мазнини.
Благодаря
това значи ли че не трябва да се пие прясно мляко преди лягане ?
23.06.06
23:46
Пии си мляко кат пич.
Малко успорвано е от съфоромците, но аз все пак се придържам последното ми хранене да е към 19ч.
От не помня колко месеца вече съм на НВД и последното ми ядене е към 21.00 - основно белтъчини и никакви въглехидрати.Това не ми е попречило до момента, но при условие, че си лягам късно и последното ядене да ми е в 18.00 - няма начин .....
не ми се пуска нова тема и за това питам тук.Мисля да пробвам последното ми ядене да е в 19.30ч но просто мисля че няма да издържа.В момента след 16ч консумирам само белтъчини като единствено киселото мляко преди лягане има въглехидрати.Та искам да питам тези на които последното им ядене е към 19ч как се справят с глада?И ще доведе ли толкова ранното последно хранене до така нежеланите катаболни процеси?
При мен понякога от 21.00 до 01.00 се получава така, че заспивам гладен (доста при това)
Вечерята ми обикновено е месо(пилешко или риба) 100ина грама + салата.Пий повечко вода, помага :wink:
не ми се пуска нова тема и за това питам тук.Мисля да пробвам последното ми ядене да е в 19.30ч но просто мисля че няма да издържа.В момента след 16ч консумирам само белтъчини като единствено киселото мляко преди лягане има въглехидрати.Та искам да питам тези на които последното им ядене е към 19ч как се справят с глада?И ще доведе ли толкова ранното последно хранене до така нежеланите катаболни процеси?
виж сега ако последното ти хранене е толкова рано, едва ли искаш да трупаш маса, сигурно искаш да гориш мазнини - да ама мазнините не могат да се разградят ако не се стигне до тези катаболни процеси :)
виж сега ако последното ти хранене е толкова рано, едва ли искаш да трупаш маса, сигурно искаш да гориш мазнини - да ама мазнините не могат да се разградят ако не се стигне до тези катаболни процеси :)
Наистина искам да свалям мазнините.Значи ако посленото ми хранене е в 19ч ще се обезмисли ли то ако изпия 30гр протеин някъде към 10ч?Освен това ме е страх да не изгубя качената с толкова усилия малко мускулна маса
Протеиновия шейк преди лягане е идеален вариант. Не го брой за хранене това. :wink:
...Стига да не си го пиеш протеина с 1л прясно мляко де :lol:
П.С: Поздрави, че си решил да не пускаш нова тема.
П.С 2: За това как се справяме с глада - пиеш вода и си сит. Още повече можеш да разредиш 200мл кисело мляко с вода (т.е да си направиш айрян) и да си го пиеш и него малко по-малко вместо вода следобеда... което допълнително те засища (поне привидно).
П.С 3: Пък ако толкова не можеш без да ядеш, хапни месце нещо (само въглехидрати да няма) - няма да мреш от глад я! :)
25.06.06
19:28
[quote author=”|Chosen|”]Малко успорвано е от съфоромците, но аз все пак се придържам последното ми хранене да е към 19ч.
И аз бях така,но един много опитен човек ми каза че без проблем си хапва пилехко месо преди лягане,изобщо сякво месо.( но без сладки работи) Еми ако ислате маса ще трябва да прежалите пресата,какво да се прави... :wink: