Други варианти на четиридневна програма

23.06.06
00:02

Искам тук да коментираме разичните варианти на четиридневни програми и да достигнем до някакъв извод коя е най-добрата или коя с какво е добро и с какво не.

Аз лично ще поустна моята програма без да пиша какви точно упражнения правя и само как комбинирам мускулните групи.

1 ден : Гръб и Бицепс
2 ден : Рамо , Трапец и Предмишница
3 ден : Почивка
4 ден : Крака и Корем
5 ден : Гърди и Трицепс

От доста време тренирам по тази програма и имам желание да я сменя , но засега от това което чета немога да намеря вариант който да е на нейното ниво или който да е по-добър.
Ще се радвам ако се получи хубава дискусия и стигнем до някакъв извод.

23.06.06
08:10

Виж сега сплитовете се правят според изоставащите групи наи-вече.Прецени си на кои искаш да наблегнеш и така си го състави.Сегашния ти не ми харесва заради 1-ви и 2-ри ден които идват тежко на трапеца и задното рамо.

23.06.06
11:52

Значи чудя се по тази програма :

1.Гръб,трапец и задно рамо
2. Гърди и предно рамо
3. Крака и корем
4.Почивка
5. Ръце и предмишница

Дали няма да стане някакво претоварване , защото ми харесва и с това че ръцете са в един ден а аз лично не удобрявам ръцете да са в разичнии дни по добре рамото ..

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1