23.06.06
18:14
Изчетох доста от форума и сайта .. и съм на мнение, че е великолепен .. но все пак искам да ви попитам
значи .. на 18 години съм .. 174 см. и около 80-82 кг. Искам да сваля около 5-10 килограма. И искам да разбера как ще е по-добре да стане това. Не обичам да пазя някви диети и прочие .. обожавам спорта .. много тичам .. имам и около 6 месеца тренинг в зала като съм постигнал тва онова .. та .. чрез упражнения и тичане ли препоръчвате да смъкна нежеланите мазнини и какви упражнения бихте препоръчали?!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
23.06.06
19:55
Без диета няма как :wink:
Абе има как (за 2 месеца и имам страшни резултати). Само следи калорийния ти баланс да е отрицателен с около 300-400 ккал (ето този сайт ще ти помага за изчисляване на приетите калории http://zdravoslovno.com/Calculators.html ). Само с отрицателен кал. баланс + фитнес 3 пъти в седмицата (+1 път волейбол за 2 часа) и резултатите няма да закъснеят. Или поне при мен свърши работа (ето това е МОЯТА формула. Не твърдя, че 100% ще проработи за други хора). Успех! :D
Не знам защо, ма ги ненавиждам тея диети, пазих едно време като тренирах футбол, ма беше изтощително и спрях .. а ей ся тука да ми минат изпитите 10-15 дена и се хващам яко тренировки .. Authority, мерси!! Ако имам още питанки ще питам :)
Абе човек бъди сигурен че без добра диета-НВД и кардио добър релеф няма да постигнеш,може само да свалиш ММ но това не е желателно пък и няма да изглеждаш добре
ММ -какво ще рече ?
Малтодекстрин (бавноусвоим-поли- или дизахарид е ?) добре ли е да се приема преди трен-ка ,както и глюкоза ?
за захарта, фруктозата с какво е по-вредна от глюкозата и дали да я заместя захарта с глюкоза ,не че се наливам със захар ама
[quote author=“hakama”]
Малтодекстрин (бавноусвоим-поли- или дизахарид е ?) добре ли е да се приема преди трен-ка ,както и глюкоза ?
за захарта, фруктозата с какво е по-вредна от глюкозата и дали да я заместя захарта с глюкоза ,не че се наливам със захар ама...
а по този въпрос ?
кои мазнини бяха от полезните и какви продукти ги съдържат?
Вечер какви храни да избягваме , и какво време преди ляхане не трябва да се яде?
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
Astor
Вечер не трябва да ядеш мазнини и да намалиш въглехидратите - повече протеини. Преди лягане най-добре да не ядеш нищо. Ако все пак я докараш до там - шепа нискомаслени ядки или протеинов шейк, ако измислиш.
какви нискомаслени ядки ?! (много ми е чудно има ли такива)
зависи от обмяната ако по принцип качвате и сваляте еднакво бързо и лесно - тогава един протеинов шейк с вода
ако сте с бавна обмяна след 18:00 само вода
това е при положение че искате да сваляте
[quote author=“SpiRTeR”]какви нискомаслени ядки ?! (много ми е чудно има ли такива)
Леблибията например.
По този въпрос в писано в една тема “Ядки!!!”
Вечер не трябва да ядеш мазнини и да намалиш въглехидратите - повече протеини. Преди лягане най-добре да не ядеш нищо. Ако все пак я докараш до там - шепа нискомаслени ядки или протеинов шейк, ако измислиш.
метаболизмът ми е бърз (лесно качвам и лесно свалям) до колко часа мога спокойно да ям
И този въпрос е разнищван.
Пробвай да се хванеш да прочетеш темите от последните 2 страници от този раздел и ще научиш всичко, което ти трябва за храненето като цяло! :idea:
[quote author=”|Chosen|”]И този въпрос е разнищван.
Пробвай да се хванеш да прочетеш темите от последните 2 страници от този раздел и ще научиш всичко, което ти трябва за храненето като цяло! :idea:
ок ,само да имам време :roll: 8)
[quote author=”|Chosen|”][quote author=“SpiRTeR”]какви нискомаслени ядки ?! (много ми е чудно има ли такива)
Леблибията например.
По този въпрос в писано в една тема “Ядки!!!”
хаха тя може да е нискомаслена ама за сметка на това има доста въглехидрати, така че едва ли е подходяща за преди лягане
Говоря ти за 1 шепа - няма да те съборят, а ще те заситят, ако си я докарал до глад.
Както казах, спред мен най-добре е нищо да не се яде преди лягане.
добре де преди месец бях към 64кг сега съм 60 без никакви диети и тренировки ,и корема си ми е същият ,как става така?
[quote author=“hakama”]добре де преди месец бях към 64кг сега съм 60 без никакви диети и тренировки ,и корема си ми е същият ,как става така?
Хаха, варианти много:
задържане на вода, затопляне на времето -> забързване на метаболизма и т.н.
[quote author=“emzo”][quote author=“hakama”]добре де преди месец бях към 64кг сега съм 60 без никакви диети и тренировки ,и корема си ми е същият ,как става така?
Хаха, варианти много:
задържане на вода, затопляне на времето -> забързване на метаболизма и т.н.
баси работата 8)
[quote author=”|Chosen|”]Говоря ти за 1 шепа - няма да те съборят, а ще те заситят, ако си я докарал до глад.
Както казах, спред мен най-добре е нищо да не се яде преди лягане.
там е работата, че докато не усетиш глад мазнините няма да паднат ...
апък и калява волята :)
Това, че усещаш глад, означава, че организмът ти страда един вид. После като се наядеш, той ще спести енергия (разбирай въглехидрати - мазнини), защото не знае дали утре пак няма да го прецакаш без храна 100 часа - така хем се сваля бавно, хем се връщат бързо килограмите.
Затова и са тези 5-6 яденетета при НВД. Да не си гладен по никое време и да не преяждаш с много храна наведнъж.
[quote author=”|Chosen|”]Това, че усещаш глад, означава, че организмът ти страда един вид. После като се наядеш, той ще спести енергия (разбирай въглехидрати - мазнини), защото не знае дали утре пак няма да го прецакаш без храна 100 часа - така хем се сваля бавно, хем се връщат бързо килограмите.
Затова и са тези 5-6 яденетета при НВД. Да не си гладен по никое време и да не преяждаш с много храна наведнъж.
Значи случайно ако се наложи да си гладен 1-2 часа си е кофти работа,
абе един френд некакъв свещенник му казал да пости - 1 седмица само на вода - тва е неква лудост според мене ,какви са опасностите?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече