03.09.04
13:30
До колкото аз знам след зареждане или приемане на креатин каквото и да правиш до 28 ден (говория за преим на 10g на ден поне) на прием се получава насищане в организма...
Интерсуваме приблизително след колко време започва да пада нивото на креатин в човека? или то трябва да се подържа за да не пада.
На каква възраст ли? Нивото на креатин при човек може да падне в зависимост от различни фактори. При продължително суплементиране на креатин обаче, собственото производство намаля доста. Досега не са правени дългогодишни изследвания при продължително суплементиране, но е доказано, че прием от 28 дена не остава никакви последствия и не подтиска по никакъв собственото производство.
05.09.04
03:53
Все пак има клетъчен лимит. Коментира се, че количеството му е 5 гр, за всички телесни клетки, при положение, че тялото синтезира приблизително половината самичко. Загубата на креатин при оралния прием, обаче е значителна. Повече можете да разберете, от търсачката ни, при търсене с ключова дума “креатинин”.
[quote author=“Image”]Все пак има клетъчен лимит. Коментира се, че количеството му е 5 гр, за всички телесни клетки, при положение, че тялото синтезира приблизително половината самичко. Загубата на креатин при оралния прием, обаче е значителна. Повече можете да разберете, от търсачката ни, при търсене с ключова дума “креатинин”.
Image, но това не е вярно! Няма никаква загуба... проф.минчо го “доказа”... просто конспирация на фирмите които искат да печелят пари от нас глупаците.. :lol:
[quote author=“perlsite”]
Image, но това не е вярно! Няма никаква загуба... проф.минчо го “доказа”... просто конспирация на фирмите които искат да печелят пари от нас глупаците.. :lol:
Абе глупако не ме нерви. Прочети какво съм написал. Изрично споменах още в предната тема, че суплементиране с креатин в повечето случаи въобще не е необходимо. Там говорихме за съвсем различни неща не се прави на тъп. Ако на някой толкова му се иска да взима креатин, дневната доза се изчислява с 0.03 гр. на килограм телесно тегло.
Тук вече ПРЕКАЛИ !
vanisher
P.S. Нужните мерки ще бъдат взети.
Image ако случайно решиш да ползваш продукт от типа “креатин”. В никакъв, ама в никакъв случай не си взимай кре-алкалин, защото проф.минчо, доказа, че креатина е по-добрият продукт от кре-алкалина, тъй като фирмите искали да печелят от глупаци като нас! Леле ама колко сме тъпи, че искаме орално активен креатин, е не креатинин.. представяш ли си :?: