амино

24.06.06
12:15

Има ли смисъл да се взимат амино ако взимаме глутамин

Има, естествено  :D

24.06.06
12:22

[quote author=“manson”]Има, естествено  :D

26.06.06
12:21

[quote author=“kazz”][quote author=“manson”]Има, естествено  :D

8) здравейте пичове след дълго отсъствие съм тук!{имах испити след7-ми клас}вие сте нови и може би не ме познавате, но толкос!1аминото ти повишават енергийното ниво!2ако тренираш сутрин на гладно за топене на мазнини трябва да вземеш няколко за да не ти се намаля мусколната маса!Но това 4е взимаш глутамин е добре!И аминото е основата на протеина!

26.06.06
13:54

Ако требва да се избира между едно от двете кое бихте ми препоръчали(качвам)

SP

26.06.06
13:57

[quote author=“3230”]Ако требва да се избира между едно от двете кое бихте ми препоръчали(качвам)

И от 2те самостоятелно = ефект нулев.

26.06.06
13:58

аминокиселините

протеина  :D

26.06.06
14:37

[quote author=“manson”]протеина  :D

Анаполон  :lol: (базик, не трябва да се шегуваме, че като нищо някой прочел тука и после ще мутира) :lol:

26.06.06
22:53

Здравейте,
сега смятам да почвам да пия аминокиселини на Genesis Nutrition сам се спрял.(уж  за да се възстановявам по-бързои и
по-добре)
Какво ви е мнението за тези аминокиселини?
И за ся само аминокиселини ли да пия или в комбинация с още нещо.
Само от аминокиселини ще има ли някакъв ефект?

26.06.06
23:11

[quote author=“aerox4e”]Здравейте,
сега смятам да почвам да пия аминокиселини на Genesis Nutrition сам се спрял.(уж  за да се възстановявам по-бързои и
по-добре)
Какво ви е мнението за тези аминокиселини?
И за ся само аминокиселини ли да пия или в комбинация с още нещо.
Само от аминокиселини ще има ли някакъв ефект?

Ми за тия пари са си добри АК иначе ако пиеш само АК не вервам да качиш нещо.А иначе може да комбинираш с много неща-гротеин,гейнер,глутамин,таурин,креатин,аргинин,БЦАА и др.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1