програма

StronG™

25.06.06
00:34

Понеделник: гьрди
Втроник: грьб
Сряда: рамо
Четвьртьк: крака
Петьк: рьце
Сьбота и неделя почивам

стаж почти 2 години с прекзсвание на места.пия гейньр и креатин.Ще претренирам ли ( забелясах,че вьв форума много се говори за претренирането,че в общи линии било много лесно,което мисля че не е така,както и да е ) или няма?

Вкарай една почивка на 2ри или 3ти ден (вземи тая от съботата)

StronG™

25.06.06
01:07

М,така ще направя да видя ефекта какьв ще е.Ами ако ходя на бесейни да се чикпам ( защото там неможе да се плува защото е пьлно с народ ) и сьм в период на покачване на маса,ще има ли отрицателен ефект ? или да си се забавлявам :)

25.06.06
10:17

По принцип плуването и фитнеса са много несъвместими, но ако си плуваш за удоволствие а не професионално няма да имаш никакьв проблем.

StronG™

25.06.06
11:36

Да,просто да разпусна малко.То няма кьде да се плува толкова.Само стоиш вьв водата и отвреме на време те удря някоя топка по главата и това е.Ами,добре мерси за отговорите :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1