Друг Въпрос

25.06.06
10:08

А един друг въпрос - понеже програмата ми е доста странна и необичайна, няма да я описвам подробно, само ще спомена, че включва различни неща, но без почивка, иначе казано - всеки ден. А ако имам време и сутрин и вечер. Това някакъв отрицателен ефект може ли да даде? Питам и понеже един приятел прави същото от 2 години, не изглежда особено на външен вид, обаче какви неща може не е истина...  8)

25.06.06
10:49

Ако възстановяването и храненето не ти са на ниво може да претренираш..даже е сигурно.Виж какво да ядеш от съответния раздел на форума и имаи поне 1-2 почивни дни в седмицата.

25.06.06
12:44

[quote author=“Satyrr”]А един друг въпрос - понеже програмата ми е доста странна и необичайна, няма да я описвам подробно, само ще спомена, че включва различни неща, но без почивка, иначе казано - всеки ден. А ако имам време и сутрин и вечер. Това някакъв отрицателен ефект може ли да даде? Питам и понеже един приятел прави същото от 2 години, не изглежда особено на външен вид, обаче какви неща може не е истина...  8)

И сега ние освен да почнем да гадаем какво имаш предвид под “различни неща”? Интересно как искаш съвет като нищо не казваш...

25.06.06
14:23

А така кви са тия “различни неща” :?

25.06.06
17:19

е ако е всичко останоло без БОДИБИЛДИНГ  :wink:  :D :D :D

25.06.06
17:22

Уф... добре де, ей ги на - най-обикновенни упражнения със собствено тегло(аз съм на тая философия) лицеви, коремни, набирания, кофички и прочие. Правя примерно един ден бицепс(там вече ползвам тегло, щото просто не се сещам друг начин) после набирания, пак бицепс другия ден, после лицеви. И така. Играя си общо взето, ама ми беше интересно, как ще повлияе ако го правя постоянно така, или да разредя дните?? И какъв ефект биха имали Само такива упражнения, дали липсата на залата ще даде нещо в плюс или минус? Такива работи...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1