Помощ с моето НВД

26.06.06
11:46

Първо да кажа, че съм доста голямо новобранче и може да е супер зле НВД-то ми, ама нали точно затва е тоя форум. Значи откакто тренирам 4,5 месеца си личи вече резултат. Преди бях 66 килограма .. след това станах 73. Сега съм 71 (или от НВД-то ми или просто защото играя повечко с приятелите мач :) )

Та мускулната маса, която качих наистина си личи, но качих и доста мазничко. Особено на корема. 71 килца пак съм си хърба, ама ми се иска да изчистя колкото може.

Та НВД-то ми е ...

10:00 - кисело мляко + 100гр. фъстъци
13:00 - пилешка пържола + 200гр. кашкавал
16:00 - пилешка пържола + таратор (1 кисело мляко и 1 краставица + 15гр. зехтин)
20:00 - пилешка пържола + салата (зеле или краставици с домати (сменям ги) )

26.06.06
19:35

Трябва ти поне още едно ядене.
Сложи поне нещо преди 10.00 ако ставаш - кисел плод нещо.

Закуската тези фъстъци ги замени с овесени ядки или някакви други подобни “кълнове” и прочие.

Обяда - Сменяй кашкавала със сирене(най-добре извара) от време на време, иначе лошо няма

Вечерята - зелето е трудносмилаемо, не е оферта за вечертя. Доматите са среднобързи въглехидрати - не че ще те съборят, но най-доброто е краставицата. Ако можеш вечеяй към 19ч.

Забележка - Бедна ти е диетата - не че има лошо, ама ме съмнява да ядеш всеки ден по 3 пържоли... Всичко трябва да се сменя, за да си нажавяш разнообразни вещества, витамини и минерали. В салата слагай и зелено - магданоз, копър и прочие. Изчисли си калориите и хранителните в-ва, от които се нуждаеш (има теми в този раздел по въпроса) и се придържай към тях.

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1