Могат ли да се ядът бисквити или шоколад при НВД

26.06.06
15:53

Става въпрос за бисквити и шоколад от тези без захар ,предназначени за диабетици.Видях ги в магазина та се зачудих дали мога да си похапвам от тях тъй като ми е трудно без нещо сладко.

26.06.06
16:08

Moже да си позволиш в зареждащия ден, иначе за всекидневна употреба - НЕ.

18.08.06
21:57

Сладичко хапвай след тренировка (веднага).

SH

19.08.06
07:26

Ама не и след кардио.

19.08.06
08:52

[quote author=“Sharp”]

Ама не и след кардио.

Ако ще прави НВД и след залата не му трябва сладко.

19.08.06
11:00

[quote author=“emzo”]Ако ще прави НВД и след залата не му трябва сладко.

На мене иснтруктора ми каза че мога да си хапвам сладко ама само след тренировка щото тогава не се трупало.За след кардио не знам щото още не правя.

19.08.06
12:29

[quote author=“_pepsi_”][quote author=“emzo”]Ако ще прави НВД и след залата не му трябва сладко.

На мене иснтруктора ми каза че мога да си хапвам сладко ама само след тренировка щото тогава не се трупало.За след кардио не знам щото още не правя.

Сваляш ли ? Хапвай си като ти е казал :twisted:

23.08.06
19:54

[quote author=“_pepsi_”]Сладичко хапвай след тренировка (веднага).

Какви ги ръсите сладко отрича се даже и в зареждаштия. В зареждаштия хапни картофи ориз някой супичка . Сладко и хляб го забравете при НВД , а и емзо е прав.

27.08.06
14:36

[quote author=“TheHavoc”][quote author=“_pepsi_”]Сладичко хапвай след тренировка (веднага).

Какви ги ръсите сладко отрича се даже и в зареждаштия. В зареждаштия хапни картофи ориз някой супичка . Сладко и хляб го забравете при НВД , а и емзо е прав.

Тука става дума за инсулинов шок.
След тренировка бързите въглехидрати не се отлагат като мастна тъкан,а запълват гликогена в мускула.

CR

27.08.06
22:22

това последното важли ли за след кардио тренировка?
и малко офф-топик - ПОСЛЕДНО КАКВО ДА ЯДЕМ СЛЕД КАРДИО И КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД?

28.08.06
00:19

[quote author=“cranberrry”]това последното важли ли за след кардио тренировка?
и малко офф-топик - ПОСЛЕДНО КАКВО ДА ЯДЕМ СЛЕД КАРДИО И КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД?

След кардио единствено белтък(по възможност максимално чист от въглехидрати(прости).)

CR

28.08.06
00:59

примерно месо на скара/яйце? без зеленчук?
тичам сутрин в 7 и малко тъпо да ям за закуска пържола, ама варено яйце с краставица/домат/чушка ми е ок - така става ли?

28.08.06
20:07

[quote author=“cranberrry”]примерно месо на скара/яйце? без зеленчук?
тичам сутрин в 7 и малко тъпо да ям за закуска пържола, ама варено яйце с краставица/домат/чушка ми е ок - така става ли?

Виж въпросът е да не е веднага след кардио...
Примерно след половин час може яйце,но запомни,че на 3 белтъка се пада един желтък...

CR

28.08.06
21:22

аха, ми добре
другите жълтъци ще си ги мажа по косата  :lol:

31.08.06
14:12

Аз пък един час преди и след фитнес не ям (някой път и повече)  :wink:
Иначе за бисквитите и шоколада като ще се яде да се яде ;) диетичните неща не са чак толкова диетични....Каква е гаранцията, че стойностите, които пише на етикета са наистина такива?

JI

01.09.06
20:24

за мене цялото нвд си е пълен ШИТ  ама тва е друг въпрос ..
мисля че с една балансирана диета 40 40 20 б/в/м/ и 300 отрицателни калории сичко ще е по добре  ,ноо лично мнение .
Въглехидратите не са проблем .. проблем е неразумното им използване или неизползване .

02.09.06
00:26

@JiVk0 - и аз съм на почти същото мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1