26.06.06
23:09
Взимам амино на генезис 1900 от 15-ина дена и си мислих да ги комбинирам с креатин. Въпросът ми е - удачно ли е, какъв креатин да си взема (пак ли на генезис)...
целта ми е покачване на ММ понеже съм ектоморф и адски трудно качвам, а искам да стане 1 идея по-бързо...
п.с. ако не е добра идеята ще съм благодарен ако някой може да ми предложи нещо наистина ефикасно
:D
Много е добра комбинацията, аз все креатин и амино пия от доста време, креатин може на Оптимум да вземеш (150 грама - 20-21 лева, 300 грама - 33 лева) или пък на BioTech, на който съм в момента в комбинация с Амино 1900 Генезис и съм доста доволен. Цената на креатина на BioTech:
100 гр. - 11.50
300 гр. - 25.80
500 гр.:пакет - 31.50
500 гр.:кутия - 34.50
аз правя комбинация от протеин и креатин!Въстановявам се перфектно и се качва маса ако искаш и ти прави прави така като креатина го взимай преди и след тренировка!
[quote author=“lololo”]аз правя комбинация от протеин и креатин!Въстановявам се перфектно и се качва маса ако искаш и ти прави прави така като креатина го взимай преди и след тренировка!
знам че и първо трябва да направя зареждаща доза (5 дена :D ) през мисля че не пречи да си взимам и аминото нали ??? и още нещо -> креатин преди и след тренировка (това след зареждащата вече) , а аминото как да го пия понеже в момента взимам преди тренировка (3) и след (2-3) и преди лягане (1)
и знам че е добре да взимам креатина с декстроза ??? В какво отношение декстроза-вода трябва ??? (Взимам си от магазина в пакети от 1/2 кг)
благодаря :)
[quote author=“MacTukaTa”]Много е добра комбинацията, аз все креатин и амино пия от доста време, креатин може на Оптимум да вземеш (150 грама - 20-21 лева, 300 грама - 33 лева) или пък на BioTech, на който съм в момента в комбинация с Амино 1900 Генезис и съм доста доволен. Цената на креатина на BioTech:
100 гр. - 11.50
300 гр. - 25.80
500 гр.:пакет - 31.50
500 гр.:кутия - 34.50
благодаря :) ще си взема на биотек, само да си намеря някъде из Варна