27.06.06
01:45
183см
69кг
17години
1м гръдна
79см талия
96 ханш
-много сортувам,главно карате ,тичам от време на време на големи растояния,сащо много сериозно ирая теннис и волейбол
-дигам редовно щанги
-пил сам и пия протеини ,креатин, бирена мая,трибестан
-стероиди-НЕ
-искам да кача само чита мускулна маса
Попринцип сам силен нищо че изглеждам малко слаб(85кг веднаж от лежанка,изолирано за бицепс с 30кг серии,набиране зад врат с широк хват серия по 7 и тнт...)много сам и издражлив от тренировките абе де му се вика жилка.Обаче си изглеждам слаб.От началото на годината сам качил 6 кг с ядене насила.Трябва да кача още 6кг ама много е трудно....даите съвет.
27.06.06
09:01
Ммм яж повече това е щом не ядеш не растеш,90% съм сигурен че не си покриваш калориините нужди,които са високи заради многото ти тренировки.Вземи си Геинър.
ако послушаш съвета ми ще се очудиш какъв напредък ще бележиш само за един месец, но трябва да се напънеш с яденето, за целта през следващия един месец си увеличи храната до 6000-6500 калории, резултата ще е грандиозен, за 1 месец ще качиш от 6-8кг, а ако можеш спри онова тичане, ако не можеш, вкарай още калорий, и както каза obelka пии гейнър и то много.
27.06.06
13:08
Тайната е във въглехидратите :wink: (поемай повече въглехидрати)
Да, повечко въглихидрати, но не бива и да се прекалява с тях. Струва ми се малко неестествено да качваш по 8кг на месец. Да не забравяме , че това което е от значение е чистата мускулна маса, а не килограмите.
[quote author=“ukraineca”]183см
69кг
17години
1м гръдна
79см талия
96 ханш
-много сортувам,главно карате ,тичам от време на време на големи растояния,сащо много сериозно ирая теннис и волейбол
-дигам редовно щанги
-пил сам и пия протеини ,креатин, бирена мая,трибестан
-стероиди-НЕ
-искам да кача само чита мускулна маса
Попринцип сам силен нищо че изглеждам малко слаб(85кг веднаж от лежанка,изолирано за бицепс с 30кг серии,набиране зад врат с широк хват серия по 7 и тнт...)много сам и издражлив от тренировките абе де му се вика жилка.Обаче си изглеждам слаб.От началото на годината сам качил 6 кг с ядене насила.Трябва да кача още 6кг ама много е трудно....даите съвет.
Ами по принцип , ако си с бърз метаболизъм и тренираш спортове , в които си зависим от въздуха ще става трудно:) Аз съм тренирал точно такива , докато съм вдигал в залата и съм стоял само на 85 кг. Сега като съм спрял всичко освен ББ съм 93 и качвам сравнително по-лесно. Като гледам пиеш разни неща, ама според мен всичко е излишно докато не постигнеш максимума на абсолютно чисто!
04.07.06
16:28
[quote author=“arniman”]ако послушаш съвета ми ще се очудиш какъв напредък ще бележиш само за един месец, но трябва да се напънеш с яденето, за целта през следващия един месец си увеличи храната до 6000-6500 калории, резултата ще е грандиозен, за 1 месец ще качиш от 6-8кг, а ако можеш спри онова тичане, ако не можеш, вкарай още калорий, и както каза obelka пии гейнър и то много.
Пич не знам какво са тия савети където ги даваш, ама ако това си ти на аватара, явно не си качил много.+ това такова ядене за освинване става, ама не и за културизъм.
да това на аватара съм аз и съм ка4ил до толкова само за 3 месеца тренировка като не съм тренирал повече от 7 години това са 90кг, не изчистени, така 4е савета който да вам го давам от опит, и доста доста опити
04.07.06
22:21
намали малко спортовете в които си зависим от ваздоха и6е ка4и6 4иста маса
6000 6500 калории и повече ако бяга повече как са яде тва ? тои ко тряа да яде чипс и шоколад нз ако ядеш по толкова според мен 1месец ша качиш 4кила мазнини ако искаш яш. според мен за да си забевеш метаболизма трябва да ядеш нещо мн. въглехидратно точно преди да легнеш да спиш сметана си купи и яш
05.07.06
21:23
има една проста формула за такива като теб-седни и запиши какво си изял за изминалият ден,за утре го умножи по две...това е,тренирай както си тренирал до сега,но умножи храната по две :wink:
11.07.06
13:54
за да качиш трябва да се храниш!
тренировката е по маловажна
11.07.06
15:18
Естествено, че тренировката не е по-маловажна. То ако беше маловажна всеки щеше само да яде. Дори само да ядеш, пак ще качиш известно количество ММ, но доста по-голям % мазнини.
11.07.06
15:24
ха ха ха!
абе не ми се влиза в спорове. всяка тренировка с добро хранене ще повиши ММ, а дали каква да е храна с правилна тренировка ще успее...
:)
11.07.06
15:30
Въпросът не е до спора, а че не трябва да се казва, че тренировката е по-маловажна от храненето. И двете са важни ;). Иначе съм съгласен с горе написаното.
11.07.06
15:35
не е за спора говорех за конкретен случай
:)
знам че не е малковажна.