27.06.06
08:41
Значи вече съм на 15 ден (15 пакет) с първия(якия) Animal Stak. Въпроса ми е Staka натоварва ли бъбреците ? Пия и по-големи дози протеин на ON
100% WHEY. Снощи след поредния крос като се прибрах и легнах усетих лека болка отдясно над кръста. Като преспах като се движа пак я усещам. Чудя се каква е причината да се появи :roll: Дали е бъбрек или нещо от бягането , или от Staka или протеина (дозите не привешават чак толкова нормите)
Animal Parade Детски пакет за здраве
Animal Parade Детски пакет за храносмилане
Universal Nutrition Animal Cuts + Pure L-Carnitine 1000
Universal Nutrition Animal - Creatine Monohydrate
Animal Parade KidGreenz
Зелени храни за деца
Animal Parade Acidophi Kidz
Пробиотичен комплекс за деца
Още предложения от BB-Shop
Колко по голяма доза протеин ?
По принцип протина на прах натоварва повечко бъбреците, но едва ли си изпил толкова много, а за стака не знам какви са му съставките.
Пий следващите 1-2 дена повечко вода +1-2л. примерно минерална.Сестра ми преди години имаше бъбречна криза и докторите я караха да изпие 1 леко топла бира.Ако не отмине болката отивай на лекар.
[quote author=“Baev”]Значи вече съм на 15 ден (15 пакет) с първия(якия) Animal Stak. Въпроса ми е Staka натоварва ли бъбреците ? Пия и по-големи дози протеин на ON
100% WHEY. Снощи след поредния крос като се прибрах и легнах усетих лека болка отдясно над кръста. Като преспах като се движа пак я усещам. Чудя се каква е причината да се появи :roll: Дали е бъбрек или нещо от бягането , или от Staka или протеина (дозите не привешават чак толкова нормите)
може и да не е от бъбреците. обикновенно отзад гърба ми се помпи докато тичам еректорните мускули. Може и при теб това да е станало така че не се шашкай. Ако до 2-3 дни не се орпави болката или усещаш че не е мускулна иди на лекар :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече