експеримент!!!

SM

27.06.06
11:57

Съвет от опитни билдери, искам да изчистя да не съм вдървен и най-важното е да се вижда пресата... та значи тренирам от 3-4 г. имам добри размери но спрях да пуша и качих, така наречените паласки, (неприятно) сега съм на вълна релеф и тренировачната ми програма е много изтощителна, а ето я и нея:
тренирам цялото тяло като почвам от гърба-набиране до отказ, гърди-кофички до отказ, раменна преса с дъмбели също до отказ, трицепс и бицепс по 12/15 повторения, имам слаби ръце, след това правя преса до отказ, минавам на квадрицепсите пак до отказ следва задна част на бедрата и пръсец, след това правя повдигане на краката от вис, като гледам да почивам 30сек. след всяко упражнение, а минута за глатка въздух и вода и пак въртя, като гледам да направя 4-5 кръга за 45/50мин., още ми е много трудно и не остава време за велоаргометъра но него го правя сутрин на гладно (като имам настроение). Пия амино 2000 на пролаб и сурватка на оптимум като съм взел и един кътс 2.
кажете две думи за ТП и за това как да “спася” по-голяма част от мускула!?
Благодаря предварително за изчерпателните отговори и съвети!

27.06.06
14:38

Аз лично не съм много запознат с чеистенето но мисля че в твоя случай ако хвърляш по едно яко бягане 3 пъти в седмицата по 30-40 минути доста по добре ще се изчистиш от колкото да въртиш колелото.Това е с което аз мога да помогна.УСПЕХ !

27.06.06
19:37

Трябва да си направиш и хранителен режим

27.06.06
20:43

НВД+кардио ти требе....

SM

28.06.06
00:35

да, забравих да спомена, на нисковъглехидратна диета съм и вече втори ден и виждам че има резултат, това което ме притеснява е загубата на чиста мускулна маса и дали тези кръгове са добре или са много изтуштителни, а след като са много изтущителни, всички знаем че организма ще почне да черпи енергиен ресурс от мускула!
дайте съвети билдери!?

28.06.06
00:44

Поне малко мускул ще си отиде...неизбежно е...можеш да си вземеш едни аминокиселини обаче ще ти помогнат да запазиш...

SM

28.06.06
10:29

кажи тогава кои са тези амино...?  :D

28.06.06
19:09

На велоергометъра става, 3-4 пъти в седмицата по 30-тина минути. Но най-важно е храненето. В режимът ти трябва да преобладават млечните продукти, месото и яйцата и да избягваш сладките неща и белия хляб. Въглехидрати можеш да си набавяш от пълнозърнест хляб, ориз, царевица, картофи и др. Целта е да се получи диета с висок прием на белтъци, което ще помогне за по-малки загуби на муск. маса, и много нисък прием на въглехидрати и мазнини, като съвсем се избягват бързите въглехидрати.
Самата тренировка трябва да е горе-доло същата като тази за маса пак с цел по-малка загуба на мускули.
Ако си решил да купуваш препарати опитай л-креатин или някакъв фет бърнър.
В общи линий е това. Успех  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1