27.06.06
11:57
Съвет от опитни билдери, искам да изчистя да не съм вдървен и най-важното е да се вижда пресата... та значи тренирам от 3-4 г. имам добри размери но спрях да пуша и качих, така наречените паласки, (неприятно) сега съм на вълна релеф и тренировачната ми програма е много изтощителна, а ето я и нея:
тренирам цялото тяло като почвам от гърба-набиране до отказ, гърди-кофички до отказ, раменна преса с дъмбели също до отказ, трицепс и бицепс по 12/15 повторения, имам слаби ръце, след това правя преса до отказ, минавам на квадрицепсите пак до отказ следва задна част на бедрата и пръсец, след това правя повдигане на краката от вис, като гледам да почивам 30сек. след всяко упражнение, а минута за глатка въздух и вода и пак въртя, като гледам да направя 4-5 кръга за 45/50мин., още ми е много трудно и не остава време за велоаргометъра но него го правя сутрин на гладно (като имам настроение). Пия амино 2000 на пролаб и сурватка на оптимум като съм взел и един кътс 2.
кажете две думи за ТП и за това как да “спася” по-голяма част от мускула!?
Благодаря предварително за изчерпателните отговори и съвети!
27.06.06
14:38
Аз лично не съм много запознат с чеистенето но мисля че в твоя случай ако хвърляш по едно яко бягане 3 пъти в седмицата по 30-40 минути доста по добре ще се изчистиш от колкото да въртиш колелото.Това е с което аз мога да помогна.УСПЕХ !
27.06.06
19:37
Трябва да си направиш и хранителен режим
28.06.06
00:35
да, забравих да спомена, на нисковъглехидратна диета съм и вече втори ден и виждам че има резултат, това което ме притеснява е загубата на чиста мускулна маса и дали тези кръгове са добре или са много изтуштителни, а след като са много изтущителни, всички знаем че организма ще почне да черпи енергиен ресурс от мускула!
дайте съвети билдери!?
Поне малко мускул ще си отиде...неизбежно е...можеш да си вземеш едни аминокиселини обаче ще ти помогнат да запазиш...
28.06.06
10:29
кажи тогава кои са тези амино...? :D
28.06.06
19:09
На велоергометъра става, 3-4 пъти в седмицата по 30-тина минути. Но най-важно е храненето. В режимът ти трябва да преобладават млечните продукти, месото и яйцата и да избягваш сладките неща и белия хляб. Въглехидрати можеш да си набавяш от пълнозърнест хляб, ориз, царевица, картофи и др. Целта е да се получи диета с висок прием на белтъци, което ще помогне за по-малки загуби на муск. маса, и много нисък прием на въглехидрати и мазнини, като съвсем се избягват бързите въглехидрати.
Самата тренировка трябва да е горе-доло същата като тази за маса пак с цел по-малка загуба на мускули.
Ако си решил да купуваш препарати опитай л-креатин или някакъв фет бърнър.
В общи линий е това. Успех :)