Грешно ли е ?

28.06.06
10:49

Искам да ви питам добре ли ми  е хранителния режим,какво да променя и какво да оставя.

Закуска:
11.30 Вафла” корни”,ниско маслено киесело мляко или пълнозърнест хляб с месо

Обяд: понеже закусвам късно обядвам към 3-4 часа нещо малко или вобще не обядвам.

Вечеря:
Гледам да не ям след 7-8 часа.  Салата и някакво месо (пуешко,пилепшко,риба)

Висок съм 183см. и тежа 86кг. Ендоморфен тип съм.  Карам колело по 5-6километра на ден дебело облечен и преди това пия кленбутерол. Редувам ден успоредка и ден лост. Да започна ли да правя коремни преси и какво още  бихте ме посаветвали за да поотслабна и стегна?
Благодаря предварително.

28.06.06
12:13

Нямаш нормално хранене,нямаш нормален режим и тренировки,да не говоря за приема на кленбутерол от който всички чакат чудеса.Вземи попрочети малко,оправи си режима на хранене и тренировка,обсъди го тука във форума и тогава вече можеш да чакаш някакви резултати.Има някои основни неща които трябва да спазваш.По-ранно ставане и трениране на гладно сутрин,6-7 хапвания на ден,като пак ограничавай да не ядеш късно и т.н.Вземи следвай някакво НВД подходящо за теб и разкарай тоя клен.Наблягай на аеробните тренировки и ако искаш да пазиш мускул и на тренировките с тежести.Дръж висок прием на протеин (2,5-3 гр на кг телесно тегло).Пий повече вода.Замени велосипеда с велоергометър или с тичане.

28.06.06
12:21

Значи аз ставам рано, просто ям късно защото като ям рано ми става лощо и повръщам. Значи ще започна да закусвам към 9.30 после обяд към 12.30-1.00 след това към 3-4 следобедна закуска и после към 7-8 вечеря. Все леки хапвания.
Махам клена. Още нещо?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1