28.06.06
17:57
Напоследък ( и не само, от много време, но сега в жегите е най-страшно) постоянно ми се вие свят. КАто се изправя често ми причернява и даже падам на земята. Чувставм абсолютна липса на енергия и желание да правя каквото и да е. Мерих си кръвното и е 80 на 39. На 17години съм.
Как мога да си помогна?
[quote author=“Nazgull”]Напоследък ( и не само, от много време, но сега в жегите е най-страшно) постоянно ми се вие свят. КАто се изправя често ми причернява и даже падам на земята. Чувставм абсолютна липса на енергия и желание да правя каквото и да е. Мерих си кръвното и е 80 на 39. На 17години съм.
Как мога да си помогна?
Лекар & кафе в най-лошия случай...
[quote author=“Nazgull”]Напоследък ( и не само, от много време, но сега в жегите е най-страшно) постоянно ми се вие свят. КАто се изправя често ми причернява и даже падам на земята. Чувставм абсолютна липса на енергия и желание да правя каквото и да е. Мерих си кръвното и е 80 на 39. На 17години съм.
Как мога да си помогна?
И аз имах същите оплаквания но кръвното ми не падаше чак толкова много. За сметка на това пулса ми направо заспа (в нормално състояние вече е 48 а преди беше 65). След около 1 седмица на виене на свят поспря малко и сега уж съм по-добре. Но не знам, кръвното ти е МНОГО ниско, може би не е добра идея да чакаш цяла седмица като мен.