Как да убедя майка ми че мога да ям белтъците от яйцата?

28.06.06
18:05

Въпроса е че майка ми си мисли че не може да се ядат повече от 4 яйца на ден, обеснявам й че жълтъците не е добре да се ядат повече от 3-4 на ден, заради вредния холестерол, но белтък може да се яде 10тина на ден и няма никакъв проблем? Това така ли е и ако е така кажета как да я убедя, че няма нищо лошо ;)

28.06.06
18:07

[quote author=“barokovite”]Въпроса е че майка ми си мисли че не може да се ядат повече от 4 яйца на ден, обеснявам й че жълтъците не е добре да се ядат повече от 3-4 на ден, заради вредния холестерол, но белтък може да се яде 10тина на ден и няма никакъв проблем? Това така ли е и ако е така кажета как да я убедя, че няма нищо лошо ;)

Най-лесно ще я убедиш, ако я накараш да попрочете малко материали из форума  :wink:

28.06.06
18:11

Ем аз и предоставих материали и тя видя какво съдържа яйцето, но не иска да проумее че няма нищо страшно, а твърди че човек може да се натрови ако прекалява с яйцата.. може има в предвид саломонелата..

28.06.06
18:23

Еми дай и за пример че в някои сладкиши се слагат по 15 например.УСПЕХ :D

28.06.06
19:05

е то и при мен е така номално :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1