аз искам 120, на 10% подкожна :D
04.07.06
00:47
ББ не е за тапаци?...в тоя спорт са някой от най-големите смешници и тупани които може да се родят :wink: ....като Крика,Киро скалата,Любо лежанката...и да не изреждам още смешници...абе просто са жалки сичките...разбира се не може сички да се поставят под един знаменател,тъй като има и интелигентни състезатели все пак..
аз искам 120, на 10% подкожна :D
Ами аз го казвам принципно. Кажи речи аз сега съм 100 кила без 6:)
ББ не е за тапаци?...в тоя спорт са някой от най-големите смешници и тупани които може да се родят :wink: ....като Крика,Киро скалата,Любо лежанката...и да не изреждам още смешници...абе просто са жалки сичките...разбира се не може сички да се поставят под един знаменател,тъй като има и интелигентни състезатели все пак..
Не бих казал ,че Киро скалата е тъп, защото поне си прави бизнеса:) Крика също. Като се замислиш и тримата са някакви медийни личности, а не квартални билдъри, т.е. все нещо имат в главата!
Аз говоря за тъпаците дето стават по 130 кила и са глупави като галоши.Вземат какво ли не, стават агресивни! Те са потенциална опастност за обществото. Те нямат спокойствието да владеят себе си, а инстинкта на куче ги тласка към побоища и т.н. Както и да е това си е мое мнение:)
Тия и тримата нямат нищо общо с ББ. Не знам за кво си ги дал като пример!!!
Освен това, да си медиина личност в България не е обвързано с умствен багаж, даже често го изключва.
Аз тренирам за да се харесвам и за кеф.
Попринцип, особено Киро Скалата не е само медийна личност. Човека има висше икономическо образование и собствена фирма доколкото знам. А за това трябва да има акъл.
Важното е ,че и тримата споменати личности не отговарят на моята дифиниция за “голям и прост”. Не са заплаха за никого тази троица:)
ако мислите че като станете “здрави” повече ще ви уважават жестоко се лъжете има от мойта зала такива бизони дето стават зарезил постоянно и само ги е*ават а има и момчета по-малко здрави , които вдухват много повече респект , това си е до човека и до умението му да контактува с останалите
иначе аз преди всичко искам аз да се харесвам и другите естествено , пък и друго си е да си “Атлет” жените много повече се заглеждат :P
05.07.06
20:50
тренирам за здраве,бях пускал подобна тема тук,пък и доста преди мен ...
трябва да се разровя
намерих я:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3381&highlight=
С тази разлика, че това е анкета - когато мненията следват едно след друго се размиват постепенно. А така най-отгоре гледаш резултата и си даваш сметка защо аджаба го правят повечето...
Иначе не бях видял тази тема наистина... :oops:
:)
06.07.06
11:34
[quote author=“DRECS”]тренирам защото се чуствам добре изглеждам добре и ми доставя удоволствие да гледам как раста
Няма ли да добавиш и за пари нали си състезател?
Аз ттенитам за мен си основно.Аз да се харесвам, пак какво ще кажат другите не ме интесува.От месец сам спрял трена и вече не се харесвам това занчи, че тртябва пак да го почна. :D
Основната причина е че бях кат мех нисък и пълен ;) Сега съм си пооправил фигурата и не ме е срам да кажа че си изгледам добре макар и да звучи малко нескромно но винаги си намирам по някои недостатък( последния е дупето, малко голямо ми се струва ма без дупе не бива ... ) и такак тренирам за самочуствие и за момичетата естествено (макар и да не заслужават уважение повечето овци гади само интриги плетат) но какво да се прави ! ЖЕНИ- С тях Не можем НО и Без тях неможем :) .
Гледайки аватара ти - доста амбициозна цел си си поставил за дупето... :lol: :D :lol: