Л- Карнитин дозировка

SQ

28.06.06
20:02

Здравейте. Значи свако ми е с наднормено тегло 84 кг ръст 172 години 45. Иска да взема Л- карнитин, като с това ще кара на велоергометър четири пъти в седмицата. Какво ще кажете и по- колко грама да взема и кога. Бихте ли ми препоръчали и кой да Л- карнитин да избере ( марка ) Благодаря Ви. И з анего кое е по- добре Л- карнитин или Фат Бърнер. Чао

29.06.06
10:47

[quote author=“SquasH”]Здравейте. Значи свако ми е с наднормено тегло 84 кг ръст 172 години 45. Иска да взема Л- карнитин, като с това ще кара на велоергометър четири пъти в седмицата. Какво ще кажете и по- колко грама да взема и кога. Бихте ли ми препоръчали и кой да Л- карнитин да избере ( марка ) Благодаря Ви. И з анего кое е по- добре Л- карнитин или Фат Бърнер. Чао

:arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497&highlight=

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1