24.07.06
14:56
За около 2 години качествени тренировки може да се получи.после се иска подръжка -2 пъти в седмицата и тва е .Не е нещо сложно.Първата година е трудното после нещата си идват на мястото, особенно като се стигне да поддържаш едни определени размери.Това както казват хората 1-вия милион е най-труден после е лесно :wink:
24.07.06
15:52
мноооо разтегливо, виждал съм и чудеса за по 3-4 месеца... ама много зависи от... парите :)
24.07.06
15:58
Ами първата година техника това онова, втората по сериозно навлиза се в нещата и третата година вече си пич и нататък само си поддържаш теглото аз така ги виждам нещата и то без химия .А всъщност ,ако и добавки не се ползват може би 4 години ще са нужни ,но там някъде 3-4 и момчета говорим за хармонично тяло ,а не за променяне на физиката :wink:
според мен 3 + години . НО после трябва да се поддаржа постигнатото в залата
25.07.06
09:06
При всеки е строго индивидуално ,някой може да го направи за 1-2 години ,друг за 5 ,поддържането също е различно -при някой то е достатъчно под формата на 1 тренировка седмично ,но при други не е така.И все пак моето си е моe,важно е човек да си харесва тялото.Пък и самият израз “готини тяло”всеки го разбира по различен начин.
26.07.06
18:47
зависи кой какво разбира под готино тяло - дали релеф дали маса или и дветре.За мен лично около 4-5 години
Времето за оформяне на едно тяло е можеби 40% а останалите 60% е ген.Така,че годините не са отзначение,но все пак от 2 до 3 години максимум мисля ,че ще се получи едно добре изглеждащо тяло :wink:
Две години са напълно достатъчни, за да се кефиш на себе си и да изглеждаш добре, то е ясно, че трябва да се поддържа.. И аз мисля, че цял живот, е отговора.
Интересно е и за колко време може да се развали едно хубаво тяло, спираш да тренираш, ядеш каквото ти дадат и толкоз. Може би няколко месеца ще са предостатъчни.
всичко зависи от структурата на дадения човек, може да не нуждае, да ходи на фитнес(познавам такива хора), може за година две, като цяло за цял живот.
еми аз не гласувах понеже мисля че зависи от човека , секи разбира по различен начин ‘’хармонично тяло’’ имам предвид че секи си има различни цели и стремежи...
според мен секи се стреми за такова тяло което да го одоблетворява самия него ... секи е индивидуален .зависи какво искаш да постигне за да ти кажат колко време ти трябва
а пък и времето не е точно мерило ... понеже секи се развива с различни темпове...
27.07.06
22:13
[quote author=“rector”]Времето за оформяне на едно тяло е можеби 40% а останалите 60% е ген.Така,че годините не са отзначение,но все пак от 2 до 3 години максимум мисля ,че ще се получи едно добре изглеждащо тяло :wink:
Ако включиш храненето към 60-те процента по-става ,как мислиш?