Мога ли да изчистя талията без загуба на маса?

29.06.06
08:50

За 8-месеца качих 10кг.Талията също ми се увеличи със 10см.НОРМАЛНО ЛИ Е?Ако започна да чистя ще загубя ли много?Каквото сам качил е средно,между маса и релеф.Пия протеин и креатин.Храната ми е повече на въглехидрати.Тежа 90кг.Благодаря.

DU

29.06.06
09:18

[quote author=“mihtar”]За 8-месеца качих 10кг.Талията също ми се увеличи със 10см.НОРМАЛНО ЛИ Е?Ако започна да чистя ще загубя ли много?Каквото сам качил е средно,между маса и релеф.Пия протеин и креатин.Храната ми е повече на въглехидрати.Тежа 90кг.Благодаря.

Еми това зависи изцяло от тебе и от хранителния ти режим.Ще загубиш това е нормално щом сваляш но казвам ти с добро нвд няма да е много
По-здрави

29.06.06
09:47

Щом си качил 10см на талията, повечето от тези 10кг ще трябва да ги свалиш, защото не са мускул. Сори.
Намали ги тези въглехидрати.

29.06.06
10:41

[quote author=“mihtar”]За 8-месеца качих 10кг.Талията също ми се увеличи със 10см.НОРМАЛНО ЛИ Е?Ако започна да чистя ще загубя ли много?Каквото сам качил е средно,между маса и релеф.Пия протеин и креатин.Храната ми е повече на въглехидрати.Тежа 90кг.Благодаря.

Правилен режим на хранене и треноровка ще ти помогне да запазиш колкото се може повече мускулна маса... Но така или иначе загубата и е неизбежна... Въпроса е да се сведе до минимум.

29.06.06
14:43

[quote author=“Neo”]Щом си качил 10см на талията, повечето от тези 10кг ще трябва да ги свалиш, защото не са мускул. Сори.
Намали ги тези въглехидрати.

Така е, 10 см увеличение на талията говори за качване основно на мазнини, а не на мускул. При мен 1 см от талията е равен на 1 кило мазнини.

30.06.06
15:15

ами да ще загуби6 мазнини и малко мускол ама ако си продължи6 да блускаш няма да загубиш мн мускул и един личен въпрос към петко к 2808мнения кво праиш по колко време стоиш тука

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1