29.06.06
12:27
Добре ве хора колко постове съм изчел не е е истина просто .. и така като смятам сичко общо излиза че повечето ядат по 1 кг месо на ден зеленчуци и други работи .. и излиза най малко по 5лв на ден за храна ( ако не и повече )
150 лв на месец ( 5х 30 всеки ден ядене .. ) и това само за тебе си и + тва ако взимате и някакъв друг продукт например л карнитин или някав fat burner .. тва за 2 месеца нвд са над 300 лв .. :shock: и притова в наи лекия случай ... това са си много пари .. та не е ли скъпо да се прави нвд ?
хах ами намен 5 лв ми е само 1 от яденията - големи хора сме и си гоним целите :wink:
29.06.06
12:43
[quote author=“PoSTFracTioN”]Добре ве хора колко постове съм изчел не е е истина просто .. и така като смятам сичко общо излиза че повечето ядат по 1 кг месо на ден зеленчуци и други работи .. и излиза най малко по 5лв на ден за храна ( ако не и повече )
150 лв на месец ( 5х 30 всеки ден ядене .. ) и това само за тебе си и + тва ако взимате и някакъв друг продукт например л карнитин или някав fat burner .. тва за 2 месеца нвд са над 300 лв .. :shock: и притова в наи лекия случай ... това са си много пари .. та не е ли скъпо да се прави нвд ?
Ае брато някаде някои да е писъл че фитнесс-а е ефтин спорт!Щото е напълно обратното!мене без особена диета на 2 кисели млека,1 прясно нискомаслено,хляб,ориз,картофи,месо,мед,миусле и още едно 2 неща на ден ми идва 5лв,а НВД-то 100 % е мин 10 лв на ден тва е в наи наи мизерното НВД!:)
П.С.
Забраих и изварта!
Ами толкова горе долу - 5лв на ден
30х5=150лв
120-130лв за свестен протеин (4-5седмици)
30-40лв - л-карнитин
Няма да споменавам и някой бърнър ако се добави в списъка :mrgreen:
п.с. ВВ дни са по-скъпи.
[quote author=“PoSTFracTioN”]Добре ве хора колко постове съм изчел не е е истина просто .. и така като смятам сичко общо излиза че повечето ядат по 1 кг месо на ден зеленчуци и други работи .. и излиза най малко по 5лв на ден за храна ( ако не и повече )
Това е минимума до който можеш да слезеш... Не е скъпо
Търсиш продуктите, които са достъпни откъм цена и задоволят дневните ти нужди. Изварата е идеален такъв продукт - евтина с много протеин. Въглехидратите си ги набавяш от зеленчуци, някоя друга филия хляб. 150гр пилешка пържола готова от Бурлекса ти излиза към 2лв за едното ядене, на другото 3 яйца ти излизат стотинки, 3 скумрии са 3лв (3 хранения)
Храната като цяло е скъпа. Ако си правиш сметката и внимаваш какво купуваш, смятам, че е понусимо.
5 лева на ден за храна са били много?! :shock:
Е какво да ядем, хляб и сол ли? Аз ако успея да похарча само 5 лева за храна се радвам!
Хм, май си се пообъркал малко... Именно въглехидратите от зеленчуците не се усвояват и за това когато си на НВД можеш да си ги позволиш по всяко време на деня.
Изобщо не си имал предвид това ти сам написа:
Въглехидратите си ги набавяш от зеленчуци...
За какво набавяне говориш след като те не се усвояват?
Изобщо не се усвояват? Какво значи не се усвояват?
Въглехидратите са евтини така или иначе. Един пакет ориз си вземи, като не ти допадат зеленчуците, ще го ядеш 3 дена...
[quote author=”|Chosen|”]Изобщо не се усвояват? Какво значи не се усвояват?
Въглехидратите са евтини така или иначе. Един пакет ориз си вземи, като не ти допадат зеленчуците, ще го ядеш 3 дена...
Ти прочете ли заглавието на темата... За какъв ориз говориш и то по 300 гр на ден в период на НВД :shock:
:lol: :lol: :lol: Chosen,като се усетиш,че си казал някоя глупост,недей да задълбаваш повече и да държиш на нея,а си приеми грешката и се извини.Всички грешат.
Добре де, по 10 дена като се яде - ОЩЕ по-евтино излиза. Не съм смятал грамажи.
Въглехидратите са евтини. Протеините са скъпи, от тях изварата е най-добър вариант.
Това ми е тезата.
Млъквам, че по-зле става :)
Извинявам се за глупавите примери.
Абе брато ти в час ли си ,какви са тези 5 лв.То и да не си на НВД пак ще похарчиш доста повече за ядене ти какво на фотозинтеза ли я караш вземи се хвани на работа и изкарай некой лев бе пич,бодибилдинга не е за теб.
Не знам колко излиза на ден моето ядене (не го плащам аз, а наще), но мога да кажа че в България храната е по-скъпа от тази в Америка. Брат ми (вмомента е във Вашингтон) с неговите приятели си купили пилешки гърди и на килограм излязло 60 цента! Той каза че месото било хубаво освен това! Направо като го чух паднах под масата, не знам вие как мислите.
[quote author=“Authority”]...пилешки гърди и на килограм излязло 60 цента! Той каза че месото било хубаво освен това!.
Като знам американците с какви боклуци се тъпчат, хамбургери, сандвичи, кентъкита... Правят си барбекю да ядат хот-дог :shock: :?: Абе я си метнете на скарата едно кило вратна пържола... Пък тогава ще видим! Особенно с тея готовите им храни и кафета... Там всичко си е химия кетчуп&горчица... Отврат...
Имам роднини, че и аз за там се цаня - САЩ.
На всеки продукт (купен от магазин разбира се - не някъв битак убит) има задължително хранителен състав, производител, телефон за връзка, кой и кога го е тествал и телефон за рекламации (там за правата на потребителя). Един кьорав зеленчук да вземеш от голям магазин - горе на етикета пише какво купуваш.
Стандартът е САЩ е изключително висок, а храната е достъпна. България изобщо не може да се сравнянва в това отношение (пък и в много други де, но отиваме в друга тема)
Абе някои неща са по-евтини ама някои са по-скъпи. Аз примерно ядох хляб за 3 $. А плодовете и зеленчуците им са ужасни на вкус! Няма такава помия. Сънувах шопски салати :? сирене, кисело мляко, домати......
А колкото до пилешкото.... еми наистина е по-евтино ама аз съм си купувал пилешки бутчета и какво да ви кажа... Бая се замислих какво е било това пиле - 3 бутчета да са кило и 300 грама. Много зоб , много нещо
[quote author=“x_3_mar”]Бая се замислих какво е било това пиле - 3 бутчета да са кило и 300 грама. Много зоб , много нещо
Ей за това става дума :wink:
Че то ако и пилешко вече не ядем, какво остава? Само на риба и зеленчук, като вегетарианците. Между другото това за хляба е вярно, и брат ми е имал същия проблем, но не сънува шопски салатати т.к. съквартиранта му е доминиканец и много обичал да готви та брат ми покрай него е дигнал с 2-3 кг за 1 месец (72 е станал вече, като е висок над 190) :wink: