НВД - не е ли много скъпо ?

29.06.06
12:27

Добре ве хора колко постове съм изчел не е е истина просто .. и така като смятам сичко общо излиза че повечето ядат по 1 кг месо на ден зеленчуци и други работи .. и излиза най малко по 5лв на ден за храна ( ако не и повече )
150 лв на месец ( 5х 30 всеки ден ядене .. ) и това само за тебе си и + тва ако взимате и някакъв друг продукт например  л карнитин или някав fat burner .. тва за 2 месеца нвд са над 300 лв ..  :shock:  и притова в наи лекия случай ... това са си много пари .. та не е ли скъпо да се прави нвд ?

29.06.06
12:33

хах ами намен 5 лв ми е само 1 от яденията - големи хора сме и си гоним целите  :wink:

LU

29.06.06
12:43

[quote author=“PoSTFracTioN”]Добре ве хора колко постове съм изчел не е е истина просто .. и така като смятам сичко общо излиза че повечето ядат по 1 кг месо на ден зеленчуци и други работи .. и излиза най малко по 5лв на ден за храна ( ако не и повече )
150 лв на месец ( 5х 30 всеки ден ядене .. ) и това само за тебе си и + тва ако взимате и някакъв друг продукт например  л карнитин или някав fat burner .. тва за 2 месеца нвд са над 300 лв ..  :shock:  и притова в наи лекия случай ... това са си много пари .. та не е ли скъпо да се прави нвд ?

Ае брато някаде някои да е писъл че фитнесс-а е ефтин спорт!Щото е напълно обратното!мене без особена диета на 2 кисели млека,1 прясно нискомаслено,хляб,ориз,картофи,месо,мед,миусле и още едно 2 неща на ден ми идва 5лв,а НВД-то 100 % е мин 10 лв на ден тва е в наи наи мизерното НВД!:)
П.С.
Забраих и изварта!

29.06.06
12:43

Ами толкова горе долу - 5лв на ден
30х5=150лв
120-130лв за свестен протеин (4-5седмици)
30-40лв - л-карнитин
Няма да споменавам и някой бърнър ако се добави в списъка  :mrgreen:

п.с. ВВ дни са по-скъпи.

29.06.06
12:46

[quote author=“PoSTFracTioN”]Добре ве хора колко постове съм изчел не е е истина просто .. и така като смятам сичко общо излиза че повечето ядат по 1 кг месо на ден зеленчуци и други работи .. и излиза най малко по 5лв на ден за храна ( ако не и повече )

Това е минимума до който можеш да слезеш... Не е скъпо

29.06.06
14:38

Търсиш продуктите, които са достъпни откъм цена и задоволят дневните ти нужди. Изварата е идеален такъв продукт - евтина с много протеин. Въглехидратите си ги набавяш от зеленчуци, някоя друга филия хляб. 150гр пилешка пържола готова от Бурлекса ти излиза към 2лв за едното ядене, на другото 3 яйца ти излизат стотинки, 3 скумрии са 3лв (3 хранения)

Храната като цяло е скъпа. Ако си правиш сметката и внимаваш какво купуваш, смятам, че е понусимо.

29.06.06
14:39

5 лева на ден за храна са били много?! :shock: 
Е какво да ядем, хляб и сол ли? Аз ако успея да похарча само 5 лева за храна се радвам!

29.06.06
15:16

[quote author=”|Chosen|”]Въглехидратите си ги набавяш от зеленчуци...

Хм, май си се пообъркал малко... Именно въглехидратите от зеленчуците не се усвояват и за това когато си на НВД можеш да си ги позволиш по всяко време на деня.

29.06.06
16:03

Това имах предвид и аз - че ядеш зеленчуци, а те не са толкова скъпи.

29.06.06
16:06

[quote author=”|Chosen|”]Това имах предвид и аз - че ядеш зеленчуци, а те не са толкова скъпи.

Изобщо не си имал предвид това ти сам написа:

Въглехидратите си ги набавяш от зеленчуци...

За какво набавяне говориш след като те не се усвояват?

29.06.06
16:13

Изобщо не се усвояват? Какво значи не се усвояват?

Въглехидратите са евтини така или иначе. Един пакет ориз си вземи, като не ти допадат зеленчуците, ще го ядеш 3 дена...

29.06.06
16:22

[quote author=”|Chosen|”]Изобщо не се усвояват? Какво значи не се усвояват?

Въглехидратите са евтини така или иначе. Един пакет ориз си вземи, като не ти допадат зеленчуците, ще го ядеш 3 дена...

Ти прочете ли заглавието на темата... За какъв ориз говориш и то по 300 гр на ден в период на НВД :shock:

29.06.06
16:28

:lol:  :lol:  :lol:  Chosen,като се усетиш,че си казал някоя глупост,недей да задълбаваш повече и да държиш на нея,а си приеми грешката и се извини.Всички грешат.

29.06.06
16:35

Добре де, по 10 дена като се яде - ОЩЕ по-евтино излиза. Не съм смятал грамажи.

Въглехидратите са евтини. Протеините са скъпи, от тях изварата е най-добър вариант.

Това ми е тезата.
Млъквам, че по-зле става :)

Извинявам се за глупавите примери.

04.07.06
14:30

Абе брато ти в час ли си ,какви са тези 5 лв.То и да не си на НВД пак ще похарчиш доста повече за ядене ти какво на фотозинтеза ли я караш вземи се хвани на работа и изкарай некой лев бе пич,бодибилдинга не е за теб.

04.07.06
14:49

Не знам колко излиза на ден моето ядене (не го плащам аз, а наще), но мога да кажа че в България храната е по-скъпа от тази в Америка. Брат ми (вмомента е във Вашингтон) с неговите приятели си купили пилешки гърди и на килограм излязло 60 цента! Той каза че месото било хубаво освен това! Направо като го чух паднах под масата, не знам вие как мислите.

04.07.06
15:00

[quote author=“Authority”]...пилешки гърди и на килограм излязло 60 цента! Той каза че месото било хубаво освен това!.

Като знам американците с какви боклуци се тъпчат, хамбургери, сандвичи, кентъкита... Правят си барбекю да ядат хот-дог :shock: :?:  Абе я си метнете на скарата едно кило вратна пържола... Пък тогава ще видим! Особенно с тея готовите им храни и кафета... Там всичко си е химия кетчуп&горчица... Отврат...

04.07.06
16:14

Имам роднини, че и аз за там се цаня - САЩ.

На всеки продукт (купен от магазин разбира се - не някъв битак убит) има задължително хранителен състав, производител, телефон за връзка, кой и кога го е тествал и телефон за рекламации (там за правата на потребителя). Един кьорав зеленчук да вземеш от голям магазин - горе на етикета пише какво купуваш.

Стандартът е САЩ е изключително висок, а храната е достъпна. България изобщо не може да се сравнянва в това отношение (пък и в много други де, но отиваме в друга тема)

04.07.06
17:57

Абе някои неща са по-евтини ама някои са по-скъпи. Аз примерно ядох хляб за 3 $. А плодовете и зеленчуците им са ужасни на вкус! Няма такава помия. Сънувах шопски салати :?  сирене, кисело мляко, домати......
А колкото до пилешкото.... еми наистина е по-евтино ама аз съм си купувал пилешки бутчета и какво да ви кажа... Бая се замислих какво е било това пиле - 3 бутчета да са  кило и 300 грама. Много зоб , много нещо

04.07.06
17:59

[quote author=“x_3_mar”]Бая се замислих какво е било това пиле - 3 бутчета да са  кило и 300 грама. Много зоб , много нещо

Ей за това става дума :wink:

04.07.06
21:48

и БГ върви натам - аз отказвам пилешко и яйца - е доколкото мога де  :lol:

04.07.06
23:57

Че то ако и пилешко вече не ядем, какво остава? Само на риба и зеленчук, като вегетарианците. Между другото това за хляба е вярно, и брат ми е имал същия проблем, но не сънува шопски салатати т.к. съквартиранта му е доминиканец и много обичал да готви та брат ми покрай него е дигнал с 2-3 кг за 1 месец (72 е станал вече, като е висок над 190)  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1