Помощ за гърдите

BM

29.06.06
16:02

Бихте ли ми казали кои упражнения са най-ефективни за сваляне на мазнини от гърдите. Тежа около 6-7 кг повече от нормалното но гърдите са ми основен проблем (останаалите части на тялото са добре). Ще съм много благодарен ако ми отговорите. Иначе съм разглеждал упражненията на сайта но ме интересува кои от тях конкретно да избера  :?

29.06.06
16:04

[quote author=“bmw__525i”]Бихте ли ми казали кои упражнения са най-ефективни за сваляне на мазнини от гърдите.

Няма такива упражнения, за съжаление.

BM

29.06.06
16:12

Тогава какво трябва да направя. Тичам почти всеки ден от няколко месеца, но това не ми помага за нищо друго освен за краката.

29.06.06
16:23

[quote author=“bmw__525i”]Тогава какво трябва да направя. Тичам почти всеки ден от няколко месеца, но това не ми помага за нищо друго освен за краката.

А диета не спазваш ли?

29.06.06
16:39

Тичай сутрин на гладно и спазваи определен хранителен режим!

30.06.06
17:24

НВД и като бягаш за поголям ефект вурху гурдите пожеш д аси сложеш  фолио, но да те предопредя че това гори и малко мускул :)

30.06.06
17:33

[quote author=“teodo_92”]НВД и като бягаш за поголям ефект вурху гурдите пожеш д аси сложеш  фолио, но да те предопредя че това гори и малко мускул :)

Не му давай такива съвети .... 
Фолиото по - добре да си го запази за пилешките гърди..  :wink:  :idea:

30.06.06
18:39

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
ASTOR

01.07.06
06:06

абе пич от колко време се занимаваш със щанги ?
азлично се занимавах сериозно преди 8-9 години после поспрях . преди няколко месеца излязох от пирогов качил 12-14 кила бях мнооооого мазен !
тренировки и тренировки със щанги ! това е което мога да ти кажа - много вода и тренировки ! и някаква символична диета . но тия мускули трябва да ядат давай им да се хранят те ще ти вдигат метаболизма благодарение на тежките тренировки и преди да си се усетил гърдите ти ще са само мускули !

01.07.06
17:24

Незнам от колко време тренираш, но както е казал по-горе батСпиро, тренирай
упорито и резултата ще бъде на лице  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1