Ориз готов

DD

29.06.06
18:16

Има ли смисъл от готовите оризи дето се приготвят за кратко време?Като например ориза Uncle Bens.Въглехидратното им съдържание същото ли е като на другия ориз?Ако не, бихте ли ми казали някоя рецепта за лесно приготвяне на ориз?

29.06.06
20:26

Колко струва Uncle Bens

29.06.06
20:43

[quote author=“DDR2”] бихте ли ми казали някоя рецепта за лесно приготвяне на ориз?

Просто го свари и прецеди.

30.06.06
21:57

[quote author=“Neo”] Просто го свари и прецеди.

И като го ядеш 2 пъти си издрайфай червата и повече не вкуснай повече такова нещо, защото само като си помислиш за варен ориз след това и ти се повдига и ти се отпускаш червата(абе насираш си се :) ) от гнус.

На една чаша ориз слагаш 4 чаши вода,вариш,чакаш да остане ориза с много малко вода (че да не го изсушиш).А наи-важното е докат го вариш във водата да сложиш една суп. лъжица Пикантина (червено пакетче и пише че се слага към ястия или др) или Маги Вълшебен вкус,а може вместо тях да слагаш и соев сос.Така става доста вкусен и моеш да го ядеш по 3 пъти седмично на обяд примерно без изобщо да ти омръзне поне 1 месец,аз иначе препоръчвам царевицата от консерва,просто прочети състава й на 100гр и ще разбереш защо,а пък и се яде толковаа лесно.

DD

02.07.06
00:18

Май на царевица ще премина, и без това много обичам  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1