29.06.06
18:16
Има ли смисъл от готовите оризи дето се приготвят за кратко време?Като например ориза Uncle Bens.Въглехидратното им съдържание същото ли е като на другия ориз?Ако не, бихте ли ми казали някоя рецепта за лесно приготвяне на ориз?
29.06.06
20:26
Колко струва Uncle Bens
[quote author=“DDR2”] бихте ли ми казали някоя рецепта за лесно приготвяне на ориз?
Просто го свари и прецеди.
30.06.06
21:57
[quote author=“Neo”] Просто го свари и прецеди.
И като го ядеш 2 пъти си издрайфай червата и повече не вкуснай повече такова нещо, защото само като си помислиш за варен ориз след това и ти се повдига и ти се отпускаш червата(абе насираш си се :) ) от гнус.
01.07.06
17:31
На една чаша ориз слагаш 4 чаши вода,вариш,чакаш да остане ориза с много малко вода (че да не го изсушиш).А наи-важното е докат го вариш във водата да сложиш една суп. лъжица Пикантина (червено пакетче и пише че се слага към ястия или др) или Маги Вълшебен вкус,а може вместо тях да слагаш и соев сос.Така става доста вкусен и моеш да го ядеш по 3 пъти седмично на обяд примерно без изобщо да ти омръзне поне 1 месец,аз иначе препоръчвам царевицата от консерва,просто прочети състава й на 100гр и ще разбереш защо,а пък и се яде толковаа лесно.
02.07.06
00:18
Май на царевица ще премина, и без това много обичам :)