Малко сьвети да дадете...моля

ST

29.06.06
20:07

Значи тренирам от около 2 години.Имам маса ММ, но имам и мазнини особено около талиятя.Четох за хранителни режими и се поинформирах малко  :wink:  Но ненамерих следното: колко от мускула ще загубя ако сваля 7-8 кила?
предполагам ще искате размери ( или ще кажете че искате снимки  :)  ) но ето размерите ми
Китка: 17 см
глезен: 23,5
Талия: 80
Грьдна: 105
бицепс: 36-37
Това е.
Кажете ако падна до 12-13% пазнини как ще се отрази това на мускула при условие че си спазвам диетата и тренирам за релеф(ако сьм грешека нещо поправяйте )
Това е, мерси  :wink: !

29.06.06
20:34

не може да не свалиш и мускул, но колко ще е ..... никой не може да ти каже.с подходящ хранителен режим и добавки може да намалиш загубата на ММ, но не и нацяло да я избегнеш

ST

29.06.06
22:12

Че то тогава от 37 рька като сваля 2-3 цм то на нищо няма да прилича  :cry:

29.06.06
22:19

може и по-малко от 2-3 см да загубиш, но без хич няма да минеш, а и навсякъде в тялото има мазнини (вкл в ръцете) - изчистиш ли ги сантиметрите спадат, дори и грам ММ да не свалиш.

ST

29.06.06
22:48

За 1 месец дали ще сваля поне 3 килограма?Кака мислиш? И междо другото,тичането помага ли за горенето на мазнини?
П.С. Забелязьл сьм,чехората които правят релеф дори и в момента да не вдигат тежести мускулите има стоят някьк си по напомпани,незнам как да го опиша.Все едно са по-пльтни от на човек който тренира само маса.Греша ли?

29.06.06
22:56

[quote author=“StronG™”]За 1 месец дали ще сваля поне 3 килограма? И междо другото,тичането помага ли за горенето на мазнини?

Да и да, 3кг не би трябвало да са проблем, тичането го приемай като катализатор.

ST

29.06.06
23:14

Ей, мерси хора. Ориентирах се.Ако има да ме дадете сьвети или опит сьм отворен.... :)
П.С. приятелите ми се смеят че имам малко мазнини  :cry: Но,те неразбират,че за да направя добьр релеф трябва да имам маса....И все пак ще им натрия носовете и ще изкарам пресата дори и след това да започна отначало  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1