ЯЙЦА, МЕСО-женски хормони

29.06.06
20:35

Четох статия в ТРУД(миналта година великден) в която пишеше че  дават женски хормони на пилетата за да дават повече яйца .Мислите ли че може да дават и такива за да имат повече месоИ как според вас това се отразява на хората.
В горепосочената статия пишеше и за U.S. Войници които са консомирали такива яйца през втората световна и получили гинекомастия

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Sportex

29.06.06
20:56

Ако ядеш по 2кила дневно може и да може. Аз си спомням, че моята по биология казваше да не се ядат хрущялите щото там се отлагали най-много и се щели да станем педерасти. :lol: Спазвай това поне. :wink:

29.06.06
21:00

[quote author=“Sportex”]Ако ядеш по 2кила дневно може и да може. Аз си спомням, че моята по биология казваше да не се ядат хрущялите щото там се отлагали най-много и се щели да станем педерасти. :lol: Спазвай това поне. :wink:

Да бе и аз съм чувал за такова изпедерастяване:):)

30.06.06
13:53

А дали го правят всички фирми или само тея без надзор

Sportex

30.06.06
14:25

[quote author=“3230”]А дали го правят всички фирми или само тея без надзор

сите, сите... :?

30.06.06
16:09

хахах точно по тази тема си говорихме онзи ден на работа.Мога да ви кажа от това, което съм чувал е че наистина слагат женкси хормони на пилета и всякакви други работи, така растежа се ускорява и стават по едри..За организма последиците са катастрофални след 20 30 40 години..Всички американски бози вече ги  има и тука и няма никакъв контрол..Замислете се дали да ходите вече в McDonalds..

30.06.06
17:12

ДЕ*А какви са последиците след 20 30 години.Спирам пилешкото и минавам само на телешко, риба и протеин
Само домашни яйца вече
:evil:
П.С. Не може ли да се направи изследване и да се осъдят далвераджиите :?:

30.06.06
17:26

Добре де, ако инжектират женски хормони на носачките, за да снасят по-често, то би трябвало да инжектират мъжки хормони на месодайните, за да нарастват бързо на маса. Пък и не им ли излиза скъпичко с тези хормони? Кой знае с какви боклуци ги тъпчат..

30.06.06
17:45

ДА бе и аз се чудех че би требвало да са мъжки обаче Kazaka обясняваше нещо че не може да им дават такива щото ще умрат а пък итака са по мазни( с женски)

Sportex

30.06.06
18:19

[quote author=“Neo”]Добре де, ако инжектират женски хормони на носачките, за да снасят по-често, то би трябвало да инжектират мъжки хормони на месодайните, за да нарастват бързо на маса. Пък и не им ли излиза скъпичко с тези хормони? Кой знае с какви боклуци ги тъпчат..

С женските хормони наддават сланинка. А и към хормоните има добавка антибиотици и други боклуци и яко растат.

30.06.06
21:33

Леле какво ли не се прави вече за повече печалба  :evil: !!!

30.06.06
21:35

Да знаете други случаи с телета и прасета например

30.06.06
22:07

Хехе, вие сте се побъркали, бе :) . Още малко ще дойде някой и ще каже, че от пилето са му поникнали цици и са му окапали космите по ташаците, но понеже след пилешкото е ял назобена салата с мегагъзарски нитрат са му поникнали 2 ръце на гъза и пишка на челото ( това последното би било толкова яко :) ). Прекалено много се афектирате от тея неща - ако се замислите няма смисъл да се побърквате толкова по тея дребни неща, защото съм сигурен, че всеки от вас поема много повече лайна под формата на цигари, пиене, гадно безалкохолни и каквото друго се сетите(аз ги взимам всички :) ). Замислете се за другите гадости(сигура съм, че правиме поне едно от тея неща) преди да се занимавате и да си тровите ненужно живота с неща дето общо взето няма да ви стане нищо от тях или ефекта ще е толкова минимален, че няма да се забелязва дори от вас.

И някой да не ми се обиди - така си виждам нещата :) .

01.07.06
09:12

Няма място за паника, мръвката си е мръвка! Телета, прасета, пилета - всичко се третира хормонално, затова на запад стават все по-популярни екохраните - растения и животни отгледани “естествено”, без лекарства, хормони и т.н.

01.07.06
14:04

[quote author=“AbSs”]Няма място за паника, мръвката си е мръвка! Телета, прасета, пилета - всичко се третира хормонално, затова на запад стават все по-популярни екохраните - растения и животни отгледани “естествено”, без лекарства, хормони и т.н.

ИМА ли такава натуралне фирма в БГ

01.07.06
14:41

[quote author=“3230”][quote author=“AbSs”]Няма място за паника, мръвката си е мръвка! Телета, прасета, пилета - всичко се третира хормонално, затова на запад стават все по-популярни екохраните - растения и животни отгледани “естествено”, без лекарства, хормони и т.н.

В България има всичко... и обикновено е менте, така че нагъвай пилета и да не ти пука :D .

Нагъваите здраво и не го мислете, никои не е умрял от пилешко месо,а тва че го тъпчат с хормони си влие на пилето,не на нас.Ако тръгнем да не ядем храната, заради боклуците, с които я тъпчат, то тогава бъдете готови за една много строга диета..Сега кво-да спра да пия прясно мляко, щото му слагат некви работи да издържа по-дълго?или да не ям плодове и зеленчуци заради препаратите, с които ги пръскат?

01.07.06
22:48

Абе щом от онова 20 годишно месо никой не е умрял, от едни пилета ли ще умрете? Аз съм съгласна с М15, вече няма чисти продукти освен ако не си ги отгледаш сам.

01.07.06
22:53

[quote author=“Authority”]Абе щом от онова 20 годишно месо никой не е умрял, от едни пилета ли ще умрете? Аз съм съгласна с М15, вече няма чисти продукти освен ако не си ги отгледаш сам.

Тук никой не говори за умиране! Ти и сам да ги гледаш не се знае с какво ги храниш , с какво ги ториш и т.н.

Тва с умирането беше образно казано,яжте и растете на воля!

DA

07.07.06
17:58

[quote author=“3230”][quote author=“AbSs”]Няма място за паника, мръвката си е мръвка! Телета, прасета, пилета - всичко се третира хормонално, затова на запад стават все по-популярни екохраните - растения и животни отгледани “естествено”, без лекарства, хормони и т.н.

Има и то много само че са не регистрирани значи отиваш в някое село и си поричваш пиленца,яйза,прясно и кисело мляко,сирене кашкавал...ходиш по гората за гъби(нали знаеш всички се ядът но някои само един път :wink: ),горски ягоди,малини,капини...също от човека при когото си отишъл си взимаш боб,фасул,картофи,ябълки,домати и вече няма да се тревожиш да не станеш педерас.

08.07.06
00:44

[quote author=“Authority”]Абе щом от онова 20 годишно месо никой не е умрял, от едни пилета ли ще умрете? Аз съм съгласна с М15, вече няма чисти продукти освен ако не си ги отгледаш сам.

абе ния от пилета няма да умрем ама да не ни умрът пилетата  :wink:

08.07.06
11:49

[quote author=“cleaner”][quote author=“Authority”]Абе щом от онова 20 годишно месо никой не е умрял, от едни пилета ли ще умрете? Аз съм съгласна с М15, вече няма чисти продукти освен ако не си ги отгледаш сам.

абе ния от пилета няма да умрем ама да не ни умрът пилетата  :wink:

:D аз сам чувала само че дават на пилетата анаболи за да нарастват по бързо на маса.. а и да си кажа право- имат по различен вкус от домашните пилета...но за женски хормони - не сам чувала. :wink:

25.09.06
19:50

[quote author=“predator88”]ДЕ*А какви са последиците след 20 30 години.Спирам пилешкото и минавам само на телешко, риба и протеин
Само домашни яйца вече

ИСКАМЕ МЪСТ  :evil:  :evil:  :evil:

Върно ли че ХЕИ са го затворили?

25.09.06
19:53

само да си направя къщата и фермата ще е налице ,писна ми от секви боклуци ,мутанти ,сурови зеленчуци ,консерванти и секви ЛАЙНА ...за яйцата нямам думи ... незнам защо на това им викате изобщо яйца - подобие на яйце по-става 8) okay !

върно ли че ХЕИ е затворено?

Sportex

25.09.06
20:43

[quote author=“hakama”]

ХЕИ не съществува само като име. Сега има РИОКОЗ. :wink:

25.09.06
20:51

[quote author=“Sportex”][quote author=“hakama”]

ХЕИ не съществува само като име. Сега има РИОКОЗ. :wink:

ахам не знаех ,ама си бачкат

25.09.06
20:52

[quote author=“predator88”]ДЕ*А какви са последиците след 20 30 години.Спирам пилешкото и минавам само на телешко, риба и протеин
Само домашни яйца вече

МЪЪЪСТ :evil:  :evil:  :evil:

25.09.06
22:00

А сигурно ли е че ги тъпчат и с какви хормони?

_ZOB_DOG_

02.11.06
19:52

Кви са тия глупости че хормоните които дават на пилетата действа ли и на човека - хахахаха :lol: . Естесвено че не ги тъпчат с хормони , а са генетично мотирали пилета със закърнели крайници - седят на едно място през целия си живот и едиственото което правят е да ядат. Междудругото в щатите продават яйца само с белтък - цялто яйце е белтък - няма желтък. Продаваха ги в някъв сайт - бая скъпа беше кората. Помня че имаше тяхна реклама в сайта на Рони Колман.

02.11.06
20:41

баси гадното, ядеш яйца и пиле и ти се лепва някаква там мастия  :roll:

qk_bik

02.11.06
21:27

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Кви са тия глупости че хормоните които дават на пилетата действа ли и на човека - хахахаха :lol: . Естесвено че не ги тъпчат с хормони , а са генетично мотирали пилета със закърнели крайници - седят на едно място през целия си живот и едиственото което правят е да ядат. Междудругото в щатите продават яйца само с белтък - цялто яйце е белтък - няма желтък. Продаваха ги в някъв сайт - бая скъпа беше кората. Помня че имаше тяхна реклама в сайта на Рони Колман.

:) Ми дано скоро генните инженери измислят и прасе стоножка или пиле само от гърди :)

02.11.06
23:21

Едно пиле при нормален живот наддавадо 1 кг за 7-8 месеца след излюпването (при добро хранене).
В България птицефермите го изкарват транжирано 40-45 дни след излюпването.
В САЩ след 21-22 дни е 1,5-1,7 кг.

Вие си правете сметката с какво ги тъпчат и как.
Чупят им крилата, затварят ги в клетка да не се движат (движението “гори” ценни грамове), режат им човките и им мушкат тръба за автоматизирано хранене в гърлото.
Тъпчат ги с антибиотици, хормони и всичко, което дава прираст на кг.

И ако някой си мисли, че животинските хормони не действат на хора да си бодне една животинска стромба и ще му светне пред очите колко греши ...
Преди няколко години сред трибойците (в БГ) излезе мода да се “коват” с животински хормонни - хем по-силни, хем по-евтини. Много важно, че не са пречистени ...

_ZOB_DOG_

03.11.06
08:51

Нямам предвид за стероидите, а за това че чрез храна няма как да вземеш хормните които са давани на пилетата. Ако става въпрос аз сега съм на една ветеринарна дека. Плюсът на ветеринарните стероиди е че са по концентрирани - повече мг в по малко мл и така в големи дози лесно ще ги усвоиш. Цената също е двойно по ниска. А за това че не били толкова качествени е точно обратното - никой няма да тръгне да ти фалшифицира ветеринарни медикаменти , а от тези за човешка употреба има много ментета и т.н.

03.11.06
11:41

[quote author=“Sportex”][quote author=“Neo”]Добре де, ако инжектират женски хормони на носачките, за да снасят по-често, то би трябвало да инжектират мъжки хормони на месодайните, за да нарастват бързо на маса. Пък и не им ли излиза скъпичко с тези хормони? Кой знае с какви боклуци ги тъпчат..

С женските хормони наддават сланинка. А и към хормоните има добавка антибиотици и други боклуци и яко растат.

Мда, добрутро, както се казва...

Нормални са тия неща и мяма оттърване. По-добре да не мислим за тях, така или иначе нищо не може да се направи...

А и натуралне ‘неща’ не може да се намерят според мен.

И ми е интересно също така, до каква степен ще си подобриме здравето, ако почнем да гледаме кокошки на село и си ги ядеме. Ако разлика така или иначе няма да има...

03.11.06
18:35

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Кви са тия глупости че хормоните които дават на пилетата действа ли и на човека - хахахаха :lol: . Естесвено че не ги тъпчат с хормони , а са генетично мотирали пилета със закърнели крайници - седят на едно място през целия си живот и едиственото което правят е да ядат. Междудругото в щатите продават яйца само с белтък - цялто яйце е белтък - няма желтък. Продаваха ги в някъв сайт - бая скъпа беше кората. Помня че имаше тяхна реклама в сайта на Рони Колман.

ква па е тая глупост  :shock:

03.11.06
18:42

По всяка вероятност ги тъпчат със всякакви гадости...ама за хормони съм малко скептичен. Бая пари ще влязат, няма да си струва. Просто са отгледали с безброй каращисвания пилета, които само ядат и растат...И ги тъпчат с боклуци...Но по-вредно от всичко, което е на пазара не са. Ако се замислите в хляба, саламите и сиренето сигурно има повече мизерии, отолкото в пилешките мръвки. Кренвиршите няма да ги коментирам изобщо.

qk_bik

03.11.06
19:08

с гаранция им дават нещо,защото дядо ми е работил цял живот във птицеферма и все още работи,каза ми че им дават препарати за да не им се пръснат сърцата от прекаленото нарастване.За хормони и дума не може да става,защото ще излезе доста скъпо представете си колко химия ще е нужна за 100 000 пилета в най дребните птицеферми.Имам изготвен бизнес план за създаване на птицеферма със капацитет 300 000 пилета на 40 дни и мога да кажа,че всички цифри са реални и взети от производители и цени на едно на всички видове разходи.Приходът на пиле на едро както се продава е 1 лев в най-дория случай със всички разходи и дори препарати стимулиращи хормоните му.Ми за наддаването на 1 кг. пилето трябва да изяде 4 кг. смески- 1 кг. смески струва 0.40 ст.(по цени на доста едро 0.32 ст.) - 4х0,40 - 1,6 лв без да смятам препарати самото пиле като малко струва 0.50 ст. а едно пиле струва 2 лв. и нещо.така,че без специализирани препарати за стимулиране на хормонално ниво(защото чистите хормони струват доста,дори и за животни)е безмислено да се отглеждат пилета,още по зле птици,защото се отнася за повечето домашни птици независимо колко милиона птици се отглеждат.Прилага се и друга практика пилето се разфасова и така цената му излиза общо около 7-8 лв. тук вече има печалба,но така би трябвало да изчезнат замръзените цели пилета на пазара,друг е въпроса за замръзяването и пълненето с вода,абе въобще който иска имам цял бизнес план изготвен със абсолютно всички приходи разходи,счетоводство,начин на отглеждане,ОПР,ОП и всички документации,които се интересува да пише Лично.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1