Как в тая жега?

29.06.06
23:32

Как ходите на фитнес в тази жега? Изгубил съм всякаква мотивация. Изпотявам се само докато стоя камоли докато стигна до фитнеса и дигна малко тежести. Е супер ми е гадно как ви се отразява на вас жегата?

ST

29.06.06
23:44

Аз се надьхвам като изгледам примерно някоя тренировка на култорист или снимки и много ми се тренира.Незнам за другите, но ако има и с кой да ида до фитнеса ще е супер :)
Да мисля, че е хубаво да споделим как се надьхваме и как с естимолираме защото сьм сигорен,че всеки има момент на отпадналост и липса на желание да тренира  :roll:

Мм не ходя,направо..не се живее в тая жега..чувствам се някакъв омаломощен,никъв апетит,абе..ужас..Лятото ми разказа играта...Седя и гледам как спадам,мисля са малко с плуване да го заместя, че поне много добре идва в тая жега да поплуваш в студената вода.

ST

30.06.06
00:03

[quote author=“MI5”]Мм не ходя,направо..не се живее в тая жега..чувствам се някакъв омаломощен,никъв апетит,абе..ужас..Лятото ми разказа играта...Седя и гледам как спадам,мисля са малко с плуване да го заместя, че поне много добре идва в тая жега да поплуваш в студената вода.

офф топик: кьде студена вода ?  :D :D :D Като чай е :D :)  :)

30.06.06
00:57

В мойта зала има климатик.. за съжаление това май е единственият изход... или много упоритост :)

JI

30.06.06
07:59

жегата не ме бърка ! ако ще да е 50 градуса пак ще тренирам .
ЗИмата на когато беше - 20 и имаше страшен вятър във Варна
пак си отидох на тренировка .
Не ме бърка дали ходя сам или не за мен е важна тренриовката .
За яденето просто не ми се яде но се насилвам .
Иначе е готино да имаш тренировъчен партньор с който си свикнал и знае
как да ти помага примерно аз форсирани повторения не правя и се нервя много някой от залата като дойде и на 5 тото повторения от лега почне да ми помага като аз сам мога да си завърша 5 тото  ама той не да ми помогне че да направя още 1 2 ...

30.06.06
09:58

[quote author=“spllldag”]Как ходите на фитнес в тази жега? Изгубил съм всякаква мотивация. Изпотявам се само докато стоя камоли докато стигна до фитнеса и дигна малко тежести. Е супер ми е гадно как ви се отразява на вас жегата?

Не е лесно, ама то на мен винаги ми е топло, така че...

Просто, след като се прибера изчаквам 1 час да се освестя и се почвам на отворени врати и прозорци - малко течение, ама иначе ...задух.  :(

А и забелязвам, че ‘дигам по-малко, може би е заради намалената доза папкане или пък на тия градуси съм аут ъф тонус...

IN

30.06.06
10:29

Значи първо като отида в залата влизам в банята и се наплисквам целия с ледена вода,после си взимам 1 литър от фризера и си я пия постоянно...помага определено :wink:

30.06.06
11:12

Не ми пречи много жегата, освен че малко си съкратих тренировката, като серии. А и в мойта зала има климатици, ама за съжаление собствениците явно пестят от ток и не винаги работят  :evil:

30.06.06
11:14

Аз нямам големи ядове с жегата, защото в работата, където съм цял ден е прохладно,
а в залата също има климатик и не е много топло и задушно.
  Като цяло жегите изтощават малко или много и трябва да наблягаме повече на
течностите. :D

EM

30.06.06
13:09

Напълно ви подкрепям, много демотивиращо действа жегата. При мен специално за тренировката не толкова, ама за храненето.....просто никакъв апетит.
На обяд вземам 2 пилешки филета, ориз и салата, сядам и започва мъката. Тъпча се без да ми се яде, ама не ставам преди да изям месото. А иначе хидратацията е много важна и суплементите според мен.Може да се включи повече казеин през деня с глутамин, рибено масло и витамини и минерали след основните хранения.
По стечение на обстоятелствата ми се наложи да направя 1 седмица почивка и сега съм много мотивиран да почна пак, на мен филмите и форума ми действат добре за мотивация  :)

LU

30.06.06
13:40

[quote author=“emergency_bg”]Напълно ви подкрепям, много демотивиращо действа жегата. При мен специално за тренировката не толкова, ама за храненето.....просто никакъв апетит.
На обяд вземам 2 пилешки филета, ориз и салата, сядам и започва мъката. Тъпча се без да ми се яде, ама не ставам преди да изям месото. А иначе хидратацията е много важна и суплементите според мен.Може да се включи повече казеин през деня с глутамин, рибено масло и витамини и минерали след основните хранения.
По стечение на обстоятелствата ми се наложи да направя 1 седмица почивка и сега съм много мотивиран да почна пак, на мен филмите и форума ми действат добре за мотивация  :)

Да ви имам проблемите!Аз ям по една бака ориз и пиле на ядене!И наще направо откачат като ме видят,88 кг съм бил съм дебел незнам си кво!Мноо сам ядял!Даже сега съм гладен,които не му се яде приемам храна като дарения няма проблеми!Ч

ST

30.06.06
14:22

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“emergency_bg”]Напълно ви подкрепям, много демотивиращо действа жегата. При мен специално за тренировката не толкова, ама за храненето.....просто никакъв апетит.

Да ви имам проблемите!Аз ям по една бака ориз и пиле на ядене!И наще направо откачат като ме видят,88 кг съм бил съм дебел незнам си кво!Мноо сам ядял!Даже сега съм гладен,които не му се яде приемам храна като дарения няма проблеми!Ч

Хахахах, това направо не разби  :D :D :D
П.С. и аз нямам проблеми с апетита

30.06.06
18:47

Реномираните фитнес клубове са оборудвани с климатици, така че нямам проблеми с жегата... кардиотренировките са малко по-тягостни и мокри, но после душа отмива всичко.

30.06.06
19:07

Ахахах да едно велоергометърче ей така през деня направо те убива.
На мен не ми пречи, има и климатик.

LU

30.06.06
19:27

[quote author=“kao”]В мойта зала има климатик.. за съжаление това май е единственият изход... или много упоритост :)

Тва не винаги е добре!И в моита зала има 2 климатика,проблема е че след като излезеш вън се получава дизбаланс междо температурата в помещението,и температурата вън!От което на мене лично ми става кофти!Иначе вътре е приятно,което не ми пречи да пия кам 2 л и нагоре вода на трен!

IN

30.06.06
21:46

Наистина добре че не правя кардио,че като гледам някои хора в тия жеги как въртят...направо не им завиждам.

@LuckyTeam-Ти май не си много наясно със значението на думата диЗбаланс :lol:

30.06.06
22:21

Аз съм пауза вече месец, като се позахлади ще потренирам, щото сега не се живее

01.07.06
09:33

Няма нищо лошо да се поизпотиш в жегите, тренирам в зала без климатик, проблеми с апетита нямам, но по време на тренировка трябва да се пие МНОГО вода, защото обезводняването води до умора и липса на апетит...

LU

01.07.06
09:39

[quote author=“InDaHEad”]Наистина добре че не правя кардио,че като гледам някои хора в тия жеги как въртят...направо не им завиждам.

НЕ ми се тарси опредление!Но диЗбаланс в случея го използвах за разка разлика в температурите на 2 среди!И си е супер уместно и намястно!Защото във залата температурата е по ниска от вънка,ти се климатизираш към нея тренираш на нея и като излезеш вънка изведнаш се оказва че ти си бил на по студено,а вънка е адски топло,мене лично това ми деиства дисконфортно!Таи като и телестната ти температура се наглася според тази на мястото кадето си,така и обмяната на веществата и т.н.
С две думи трябва да имаш доста знания за да разбереш теоретично за какво говоря,макар че съм сигурен че на практика повечето го испитват!

01.07.06
09:52

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“InDaHEad”]Наистина добре че не правя кардио,че като гледам някои хора в тия жеги как въртят...направо не им завиждам.

НЕ ми се тарси опредление!Но диЗбаланс в случея го използвах за разка разлика в температурите на 2 среди!И си е супер уместно и намястно!Защото във залата температурата е по ниска от вънка,ти се климатизираш към нея тренираш на нея и като излезеш вънка изведнаш се оказва че ти си бил на по студено,а вънка е адски топло,мене лично това ми деиства дисконфортно!Таи като и телестната ти температура се наглася според тази на мястото кадето си,така и обмяната на веществата и т.н.
С две думи трябва да имаш доста знания за да разбереш теоретично за какво говоря,макар че съм сигурен че на практика повечето го испитват!

Айде, айде... Стига глупости, човека е топлокръвно животно! И батка оправи тоя правопис, че е грозно да се правят по 3 грешки на дума, малко уважение към езика ни!

01.07.06
11:22

Да бе пич, трябва да си блъскан със знания да знаеш кво е диСбаланс...той човека ти го подчертава за правописната грешка, не че незнае кво е.

JI

01.07.06
13:04

[quote author=“de3pkeeper”]Реномираните фитнес клубове са оборудвани с климатици, така че нямам проблеми с жегата... кардиотренировките са малко по-тягостни и мокри, но после душа отмива всичко.

без ренимриани клубове в тях не мога да си пусна щангата от м1ртвата на пода щото много шум ше дигне  :lol:  да не говорим че съм на 17 и пари нема за такива

01.07.06
16:38

Ходете рано към 10 или късно към 8,ако не можете ще трябва да се примирите с жегата.Добре е и да се намира някоя кърпа подръка.Аз взех да свиквам вече,иначе ми падна силата,при положение,че пия креатин и глутамин и се храня качествено.

01.07.06
17:03

миналото лято тренирах 5 пъти/сед.това смятам да карам по 3, но не съм си и помислял да спирам.мразя да ми е горещо, но не бих спрял тренировките заради това.
а може и да съм мазохист  :lol:  :lol:  :lol:

DU

01.07.06
18:45

Абе да ви кажа в тая жега как ме мързи да хода ама трябва

01.07.06
22:01

Как жегата ще ви спре ?!?
Трябва още повече да ви надъхва да тренирате.
Почти никакви атмосферни условия не могат да мен накарат да спра да тренирам :!:

01.07.06
22:08

Откога ги чакам тия жеги ако знаете, много трудно се свалят килограми Януари, Февруари ......  :lol:

DR

03.07.06
21:51

да жега е тренирам колкото мога по здраво и след тренировка се едно се едно съм излязъл от басеин ... гадно е но ако искаш да постигаш нещо трябва да се мъчиш  :!:

03.07.06
21:57

[quote author=“diksi”]Как жегата ще ви спре ?!?
Трябва още повече да ви надъхва да тренирате.
Почти никакви атмосферни условия не могат да мен накарат да спра да тренирам :!:

Е тва да се чува. Кви сте вие билдери, ако ви спре неква си жега. Нищо нема да направите ако спрете да тренирате 8)

RE

04.07.06
16:51

Кофти е определено.В моита зала няма климатик, аи става едно задушно като земе да се потят трениращите, а в съблекалните е ужас .Ам а това е кво да се прави.Разредил съм трена доста.

Не бива да ви притеснява че сте спаднали нормално е.Много бързо се вращат рамерите като са били достигнали вече.

04.07.06
23:08

Не искам да се тупам по гърдите , но искам да ви кажа , че за да стигна до фитнеса минава един час - 30 минути вървя пеша и 30 минути пътувам с влак. Идва ли ви на акъла как се ходи на фитнес ? В тия жеги 1 час ходене (30 минути на отиване и 30 на връщане) си е ебахти кардиото. Няма какво да се оплаквате. Има и такива на които им е по-топло от колкото на вас.
Keep trainin`

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1