30.06.06
08:28
Значи в момента пия 2 вида протеин на ДжК - Мега БЦАА и Ултра Уей Про. Обаче в последно време тая фиема е почнала да слага някакъв син оцветител в протеините и са станали гадни на вкус. Така че сега искам да сменя протеина и очаквам малко съвети от вас. Значи търся протеин суроватъчен, 80% и нагоре, да е най-много 30 лева за кило, препоръчително е да има разфасовки поне от 2 кила и най важното да е с хубав вкус. Иначе съм пил на П&Б един суроватъчен ягода и беше страхотен, обаче е 17 лв за 500г и няма по-големи опаковки.
30.06.06
10:26
Такъв протеин къвто търсиш няма качествен :wink: ...ако не отделиш 40-50 кинта на месец за качествен протеин изобщо не си давай парите :wink:
01.07.06
17:55
еми горе долу по толкова отделям, в момента пия ултра уей про, той е 50 лева 2 кила.
01.07.06
18:02
Nutrim WPI
01.07.06
18:39
Nutrim WPI
хубав ли е на вкус? и какви вкусове има
[quote author=“dickhead”]еми горе долу по толкова отделям, в момента пия ултра уей про, той е 50 лева 2 кила.
става вапрос за 1 кг! хубавите протеини са по 50+ лева килото!
01.07.06
21:01
а какво според тебе ултра уей не е ли хубав? плюс това от какъв зор ше давам 50 лв за 1 кило протерин, та то това са 9 кила пилешко примерно?
[quote author=“dickhead”]а какво според тебе ултра уей не е ли хубав? плюс това от какъв зор ше давам 50 лв за 1 кило протерин, та то това са 9 кила пилешко примерно?
абе пич ти си много страннен човек...да не мислиш че тоя ултра уеи е истински суроватьчен протеин? Все пак е на JC! Все няква измама има...дали с проценти белтьк или с усвояемостта...По добре да изпиеш 1 кг истински отколкото 2 нявко менте. А ако искаш яж пилешко ама нали питаш за протеин?
[quote author=“dickhead”]а какво според тебе ултра уей не е ли хубав? плюс това от какъв зор ше давам 50 лв за 1 кило протерин, та то това са 9 кила пилешко примерно?
Според мене повече е далавера да си вземеш пилешкото :wink:
02.07.06
00:19
weenie бих казал че прякорът ти отива. Не ми се занимава с теории на конспирацията така че ако нямате предложения не се обаждайте моля. иначе тва ако не си някой паралия е много тъпо да дадеш 50 лв за 1 кило скапан протеин. Аз излишни пАри немам. И на п%б ли ше кажеш че протеина е боклук.
02.07.06
01:16
На Нутрим Про Голд ДЕВЕТДЕСЕТ си купи направо - той е най-хубав :lol: .
02.07.06
01:16
dickhead - ами човек няма евтино хубаво 40-50лв са добрите протеини - няма какво да си кривиме душата. Като ти е много не си взимай, просто ще пиеш не толкова добри. И в твоя диапазон са само българските така, че избора ти е малък. Нутрим, П&Б, Биогейм...
02.07.06
01:38
40-50 лева са най добрите протеини на Universal, Optimum и т.н. които са внос и за това са надути. Аз не смятам че между суроватката тука и в Америка примерно има някаква разлика, за това единственото нещо което ме интересува е да си отговаря на съдържанието.
02.07.06
02:02
Тогава за продуктите на Нутрим какво ще кажеш ?
Абе оставете го тогава да си пие бьлгарските боклуци! Хем искаш савет хем не приемаш критика...
02.07.06
13:51
2.27кг - 98 лв pure whey pro na Champion Nutrition ! това ти е офертата ! 71 дози 1.38лв дозата !
нутрим Ultra WPI Instant гогледах вчера в Billa 19 лв 0,5кг ! това са .... няма и 17 дози по 1.11 лв дозата ! ако за теб 28 стотинки на доза е много !!!!! gogogogogogo зимай си българския ! аз сега си пия хамериканския и още ме е страх да прибегна към някоя бг фирма за ефтинийка в нетренировъчни дни !
[quote author=“dickhead”]Аз не смятам че между суроватката тука и в Америка примерно има някаква разлика,
Аз пък смятам че си в огромна грешка
[quote author=“dickhead”]40-50 лева са най добрите протеини на Universal, Optimum и т.н. които са внос и за това са надути. Аз не смятам че между суроватката тука и в Америка примерно има някаква разлика, за това единственото нещо което ме интересува е да си отговаря на съдържанието.
Абе ****, суровината за суроватъчните и т.н. протеини не се прави в българия, а още по-малко от скапани фирмички като нутрим, п&б... Купи си български протеин - да, той е най-доброто за такива като теб - много ми е приятно като ви гледам да си давате парите за брашно, захар и соя :lol: ! Изпитвам нескрито удоволствие от глупостта на хора, които вместо да си дадат паричките за храна, ги пилеят по абсолютните боклуци на бг фирмите! А защо бг фирмите продават само боклуци - ами първо - защото се купуват, второ - защото майка България позволява да ти продават от пиле мляко, в опаковка на натурален сок (примерно :lol: )...
03.07.06
10:18
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“dickhead”]40-50 лева са най добрите протеини на Universal, Optimum и т.н. които са внос и за това са надути. Аз не смятам че между суроватката тука и в Америка примерно има някаква разлика, за това единственото нещо което ме интересува е да си отговаря на съдържанието.
Абе ****, суровината за суроватъчните и т.н. протеини не се прави в българия, а още по-малко от скапани фирмички като нутрим, п&б... Купи си български протеин - да, той е най-доброто за такива като теб - много ми е приятно като ви гледам да си давате парите за брашно, захар и соя :lol: ! Изпитвам нескрито удоволствие от глупостта на хора, които вместо да си дадат паричките за храна, ги пилеят по абсолютните боклуци на бг фирмите! А защо бг фирмите продават само боклуци - ами първо - защото се купуват, второ - защото майка България позволява да ти продават от пиле мляко, в опаковка на натурален сок (примерно :lol: )...
Ами повече от горното мнение, няма какво да се добави...на мен също ми излизат доста солено продуктите и конкретно протеините на Universal, но предпочитам качеството пред това да пия боклуци !
P.S.
Pc_genius, последното ти изречение направо избива рибата. :lol:
04.07.06
16:01
бате не ми се сърди, ама просто нема пари за по-добро. Съжалявам, ама тва е положението. И ако си мислиш че предпочитам да сви давам парите за протеини, отколкото за храна сега ще ти опиша примерно какво ям за един ден. половин пакет овесени ядки, демек към 100 грама. Макарони към 200 грама. Спагети от полуготовите(noodles) 1пакет, 10 яйца, половин кило пилешки гърди, 1-2 кисели млека, 1-2 консерви скумрия. Това са нещата които почти задължително ги ям, в смисъл понякога ям само по 5 яйца примерно или не ям риба(рядко). И освен тези неща разобразявам въглехидратните храни и хапвам по нещо друго, което примерно майка ми е купила. Така че трудно може да се каже че предпочитам да си давам парите за протеин, от колкото за храна. За мен протеина има 3 функции - да замества част от храната, щото все пак не съм бездънна яма, да ме предпазва от загуба на мускули когато нямам възможност да ям, защото това често се получава и третата функция е да го пия през нощта някъде по средата на съня.