малко съм подпухнал

30.06.06
11:19

От около година тренирам с тежести и сам доволен от резултатите,но имам малак проблем-малко сам подпухнал,тоест имам малко повече бузки.как да се отърва от тях.спрях всякакви протеини и аминокиселини.Благодаря ви предварително

30.06.06
13:02

[quote author=“mustang”]От около година тренирам с тежести и сам доволен от резултатите,но имам малак проблем-малко сам подпухнал,тоест имам малко повече бузки.как да се отърва от тях.спрях всякакви протеини и аминокиселини.Благодаря ви предварително

Спри въглехидратите а не протеини и аминота и  вземи да почетеш малко  :)  :wink:

ST

30.06.06
14:04

[quote author=“mustang”]От около година тренирам с тежести и сам доволен от резултатите,но имам малак проблем-малко сам подпухнал,тоест имам малко повече бузки.как да се отърва от тях.спрях всякакви протеини и аминокиселини.Благодаря ви предварително

И аз сьм понаправил бузи  :oops:  Кьде да чета? Тьрсих из сайта....не намерих.Кажете кьде да потьрся,че и мен ме дразни така да сьм бузезт,като хамстер ще стана.... :P :?

30.06.06
14:11

аз нещо маи не сванах ко искаш?

ST

30.06.06
14:18

[quote author=“teodo_92”]аз нещо маи не сванах ко искаш?

Ако е за мен, мисля, че сьм го написал ясно.Искам да нямеря литература по вьпроса с подпухването. Защото видях, че x_3_mar написа на момчето ” чети повече ” и затова реших,че има литература по вьпроса.Говоря за това,че сьм подпухнал в бузите....

30.06.06
16:20

[quote author=“StronG™”][quote author=“teodo_92”]аз нещо маи не сванах ко искаш?

Ако е за мен, мисля, че сьм го написал ясно.Искам да нямеря литература по вьпроса с подпухването. Защото видях, че x_3_mar написа на момчето ” чети повече ” и затова реших,че има литература по вьпроса.Говоря за това,че сьм подпухнал в бузите....

Написах да чете защото наи-вероятно бузките са в следствие на мн. качени килограми, задържане на вода от креатин или мн сол, или от мазнини. Във всеки от тия варианти няма никакъв смисъл да се спират аминокиселини и протеини, защото целиа труд отива на вятъра. Ако смята че са мазнини (което е наи-вероятно) и иска да отслабне човека, да чете за НВД

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1