Литература

30.06.06
13:08

Разгледах сайта на книжарница Пингвините в града и попаднах на Беренд Брайтенщайн - немски културист, който издава книги на тема натурален бодибилдинг. Днес мисля да си купя една негова книга с лаконичното заглавие “Бодибилдинг”, издадена две и втората година (за 6 и 40 ст. ха! :)))). Вие чели ли сте нещо от него и познат ли ви е като име в областта. И има ли някакви по-нови книги ?

StronG™

30.06.06
14:01

[quote author=“de3pkeeper”]Разгледах сайта на книжарница Пингвините в града и попаднах на Беренд Брайтенщайн - немски културист, който издава книги на тема натурален бодибилдинг. Днес мисля да си купя една негова книга с лаконичното заглавие “Бодибилдинг”, издадена две и втората година (за 6 и 40 ст. ха! :)))). Вие чели ли сте нещо от него и познат ли ви е като име в областта. И има ли някакви по-нови книги ?

Ние повечето не сме начетени като теб.Аз научавам каквото ми трябва от тук и интернет.
Не е нужно да отговаряш с тоя тон.Да не говорим че мнението е чист СПАМ
ASTOR

Nenor

30.06.06
14:01

[quote author=“de3pkeeper”]Разгледах сайта на книжарница Пингвините в града и попаднах на Беренд Брайтенщайн - немски културист, който издава книги на тема натурален бодибилдинг. Днес мисля да си купя една негова книга с лаконичното заглавие “Бодибилдинг”, издадена две и втората година (за 6 и 40 ст. ха! :)))). Вие чели ли сте нещо от него и познат ли ви е като име в областта. И има ли някакви по-нови книги ?

чел съм я. Основни неща като цяло, съдържа инфо за хранене трен и като цяло те убеждава, че има мн по-голям смисъл в това да тренираш натурално....

emergency_bg

30.06.06
15:43

По мое мнение много добра книга, особено за начинаещи.
Взех си я преди 2 години и след прочитането и започнах да се занимавам много по сериозно. Преди това само лицеви опори, кофички, лостове и от време на време зала.
Книгата е изцяло против допинга и дава ценна информация за хранителни режими и тренировки, както и всяко упражнение е описано със разновидности. Минусът според мен и че е писана отдавна и няма инфо за съвременните добавки. Определено ще ви бъде полезна.

30.06.06
16:13

Това е книга която всеки начинаещ трябва да прочете... добре е написана и ти дава мн добра представа за основните неща... аз си я имам и от време на време си я преглеждам :)

30.06.06
18:34

[quote author=“emergency_bg”]...писана отдавна...

А известни ли са ти някакви нови заглавия? Примерно от тази година или миналата?... Аз само това успях да намеря май...

30.06.06
19:56

Някой има ли инфо за някакви други книги на тематика Бодибилдинг и от къде могат да се закупят  :?:

03.07.06
22:31

от интернет иначе не, имаше на Еню Рангелов, ама по-добре не! По добре списания, по-добра инфо има отколкото книга, само трябва да си систематизираш нещата които искаш и които ти трябват!

04.07.06
20:02

Аз си купих преди няколко месеца :”ФИТНЕС - Силова тренировка”
автори: Венд-Уве Бьок Баренс и Волфганг Бускис
издателство: Унискорп - 2003 година(мисля че има и по-ново издание с друга корица).

Като цяло книгата много ми хареса и научих доста работи от нея, но не е много за начинаещи. Повечето от нещата според мен са за по-напреднали в тоя спорт. Има голяма част от упражненията за всеки мускул, като са подредени по ефективност измервана с електромиографски иследвания(ЕМИ). Има пооделно за всеки мускул анатомични особенности и разни такива. Като цяло ми хареса ама сега ще си купя и тази книга дето вие казвате да я прочета и нея.

04.07.06
21:30

сега се сетих, имам около 40 заглавия, не са особено дълги, но са на компютъра и са на англииски, има ги в дата, между другото

05.07.06
21:43

А от коя книжарница в София могат да се купят книги на такава тематика ???

SI

06.07.06
18:16

[quote author=“YODA”]сега се сетих, имам около 40 заглавия, не са особено дълги, но са на компютъра и са на англииски, има ги в дата, между другото

Можеш ли да дадеш линка към дата-та ? Много ще съм ти благодарен, предполагам и други от форума  :) .

12.07.06
13:02

В арената има един торент - bodybuilding stuff. Там са сабрани доста книги за фитнес.

[quote author=“de3pkeeper”]Разгледах сайта на книжарница Пингвините в града и попаднах на Беренд Брайтенщайн

Това си го купих преди 3 дена. Като намеря време ще я прочета, дано да е смислена  :roll:

18.07.06
14:38

Днеска си зех тази книга , дано си заслужава 7-те лева ;)

18.07.06
14:43

линка нещо не мога да намеря, сори.
иначе книгата на Беренд си заслужава (с краката на рони отпред), но е за начинаещи и средно напреднали, нищо по-конкретно!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1