30.06.06
13:08
Разгледах сайта на книжарница Пингвините в града и попаднах на Беренд Брайтенщайн - немски културист, който издава книги на тема натурален бодибилдинг. Днес мисля да си купя една негова книга с лаконичното заглавие “Бодибилдинг”, издадена две и втората година (за 6 и 40 ст. ха! :)))). Вие чели ли сте нещо от него и познат ли ви е като име в областта. И има ли някакви по-нови книги ?
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
30.06.06
14:01
[quote author=“de3pkeeper”]Разгледах сайта на книжарница Пингвините в града и попаднах на Беренд Брайтенщайн - немски културист, който издава книги на тема натурален бодибилдинг. Днес мисля да си купя една негова книга с лаконичното заглавие “Бодибилдинг”, издадена две и втората година (за 6 и 40 ст. ха! :)))). Вие чели ли сте нещо от него и познат ли ви е като име в областта. И има ли някакви по-нови книги ?
Ние повечето не сме начетени като теб.Аз научавам каквото ми трябва от тук и интернет.
Не е нужно да отговаряш с тоя тон.Да не говорим че мнението е чист СПАМ
ASTOR
30.06.06
14:01
[quote author=“de3pkeeper”]Разгледах сайта на книжарница Пингвините в града и попаднах на Беренд Брайтенщайн - немски културист, който издава книги на тема натурален бодибилдинг. Днес мисля да си купя една негова книга с лаконичното заглавие “Бодибилдинг”, издадена две и втората година (за 6 и 40 ст. ха! :)))). Вие чели ли сте нещо от него и познат ли ви е като име в областта. И има ли някакви по-нови книги ?
чел съм я. Основни неща като цяло, съдържа инфо за хранене трен и като цяло те убеждава, че има мн по-голям смисъл в това да тренираш натурално....
30.06.06
15:43
По мое мнение много добра книга, особено за начинаещи.
Взех си я преди 2 години и след прочитането и започнах да се занимавам много по сериозно. Преди това само лицеви опори, кофички, лостове и от време на време зала.
Книгата е изцяло против допинга и дава ценна информация за хранителни режими и тренировки, както и всяко упражнение е описано със разновидности. Минусът според мен и че е писана отдавна и няма инфо за съвременните добавки. Определено ще ви бъде полезна.
Това е книга която всеки начинаещ трябва да прочете... добре е написана и ти дава мн добра представа за основните неща... аз си я имам и от време на време си я преглеждам :)
30.06.06
18:34
[quote author=“emergency_bg”]...писана отдавна...
А известни ли са ти някакви нови заглавия? Примерно от тази година или миналата?... Аз само това успях да намеря май...
Някой има ли инфо за някакви други книги на тематика Бодибилдинг и от къде могат да се закупят :?:
от интернет иначе не, имаше на Еню Рангелов, ама по-добре не! По добре списания, по-добра инфо има отколкото книга, само трябва да си систематизираш нещата които искаш и които ти трябват!
Аз си купих преди няколко месеца :”ФИТНЕС - Силова тренировка”
автори: Венд-Уве Бьок Баренс и Волфганг Бускис
издателство: Унискорп - 2003 година(мисля че има и по-ново издание с друга корица).
Като цяло книгата много ми хареса и научих доста работи от нея, но не е много за начинаещи. Повечето от нещата според мен са за по-напреднали в тоя спорт. Има голяма част от упражненията за всеки мускул, като са подредени по ефективност измервана с електромиографски иследвания(ЕМИ). Има пооделно за всеки мускул анатомични особенности и разни такива. Като цяло ми хареса ама сега ще си купя и тази книга дето вие казвате да я прочета и нея.
сега се сетих, имам около 40 заглавия, не са особено дълги, но са на компютъра и са на англииски, има ги в дата, между другото
06.07.06
18:16
[quote author=“YODA”]сега се сетих, имам около 40 заглавия, не са особено дълги, но са на компютъра и са на англииски, има ги в дата, между другото
Можеш ли да дадеш линка към дата-та ? Много ще съм ти благодарен, предполагам и други от форума :) .
В арената има един торент - bodybuilding stuff. Там са сабрани доста книги за фитнес.
12.07.06
13:08
Това си го купих преди 3 дена. Като намеря време ще я прочета, дано да е смислена :roll:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече