Въпрос относно закуската

MI

30.06.06
17:47

Здравейте, преди около 2 месеца бях на НВД (не я спазвах много правилно, тъй като ми беше за 1-ви път и така да се каже се учех), но въпреки това постигнах резултат. Сега съм решила от утре да започна ново НВД, както си е по правилата и с подходящи тренировки за стягане, тъй като преди поради липса на време ги пренебрегвах и сега съм се отпуснала малко.. И въпросът ми е: при НВД има 2 закуски нали? Купила съм си Л-Карнитин и може ли примерно сутрин ставам около 6:30 ч.- пия Л-Карнитин, само че знам, че някои пият и кафе, обаче аз по принцип не пия, може ли чай без захар и Л-Карнитин, след това около 7 часа - бягане и скачане на въже докъм 8 без 15, около 45 мин. тренировка. След това знам, че трябва да се изчака около 30 мин. и трябва протеин, примерно може ли към 8:30 ч. - извара с 1-2 белтъка и след това вече към 10:30ч. - кисело мляко с овесени ядки, така става ли? Правилно ли съм ги разпределила? Също така за приема на карнитина- как препоръчвате да го вземам- в тренировъчен и нетренировъчен ден?? Междудругото момиче съм, почти на 18г., 55кг., 170 см. Благодаря предварително :)

30.06.06
21:39

Aми аз горе долу така правя.
Сутрин л-карнитин (пие се всеки ден - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497 ), кардио, 10мин след него, протеинов шейк, след 30-40мин стабилна белтъчна закуска и час и половина - два - въглехидратно хранене (ориз или овесени ядки с пшеничен зародиш).
Успех във втория ти опит :)

MI

30.06.06
23:09

Много ти благодаря, и аз имах нещо такова в предвид :) Дано имам по-голям успех сега, но май имам повече мотивация, а и време :)

01.07.06
16:49

след като не ти се пие кафе, пии зелен чай.казват, че помагал за изгарянето на мазнините.btw колко смяташ да свалиш тоя път?сегашните ти килограми, на тоя ръст звучат .... добре.
успех!

MI

01.07.06
19:28

Ами не повече от 3-4 кг., просто има още какво да се желае, но главно искам да отслабна в бедрата и ханша, тъй като там имам малко повече проблеми и най-вече да стегна тялото и занапред да си изградя правилен режим на хранене, съчетан със спорт. Общо взето това са ми целите, неискам да ставам грозно слаба, а просто да се чувствам добре  в тялото си :)

01.07.06
22:57

ако тренирате кардио сутрин и силово следобед, то въглехидрати ви трябват само преди тренировката с тежести (сложни въглехидрати) и веднага след нея (прости) и 30 мин. след простите белтъчно хранене

02.07.06
00:32

[quote author=“SpiRTeR”]ако тренирате кардио сутрин и силово следобед, то въглехидрати ви трябват само преди тренировката с тежести (сложни въглехидрати) и веднага след нея (прости) и 30 мин. след простите белтъчно хранене

:? При отслабване, такава стратегия с въглехидратите не ми се струва, че ще е много успешна. Особено, ако диетата е НВД.

02.07.06
11:21

[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“SpiRTeR”]ако тренирате кардио сутрин и силово следобед, то въглехидрати ви трябват само преди тренировката с тежести (сложни въглехидрати) и веднага след нея (прости) и 30 мин. след простите белтъчно хранене

:? При отслабване, такава стратегия с въглехидратите не ми се струва, че ще е много успешна. Особено, ако диетата е НВД.

ако не може да се изтрайва така да се вкара още 1 порция въглехидрати 3 часа преди предтренировъчното хранене :)
така харесва ли ти повече :)

MI

02.07.06
22:02

Ами аз съм решила да приемам само на закуска въглехидрати - кисело мляко с овесени ядки или ябълка, това мисля да ми е закуската. А иначе сутрин бягам и след това въже, също по - късно правя аеробика около 30 мин., но я правя, когато ми остане време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1