Бягане+хранителни добавки

30.06.06
21:23

Здравейте.От утре почвам да бягам.Имам карнитин, глутамин,креатин, протеин и гейнър.
Как точно да взимам добавките.
Бягам сутрин от 8 до 9 около 8 км и 4 ходене...Преди тренировката взимам 40г протеин,глутамин и креатин..
След тренировка 20 гр. протеин и 30 гр.въглехидрати..След 30 мин закусвам
Дали правилно взимам добавките..Имате ли някакви по-добри и правилни начини за комбиниране на тези добавки с ТИЧАНЕ..

3 дни в седмицата по 10-12 км и 2 дни плуване 1 час..- това са тренировките на седмица..Хайде обяснете за добавките

Благодаря...

П.С.  Дали имам основание да предполагам,че няма много хора които да знаят много за тичане тъй като билдерите малко тичат.А това е форум главно за билдери..Като гледам какво става в залата всеки зоби..Стана вече комерс май анаболната маса..Какво мислите по този въпрос.. (off topic sorry)

30.06.06
21:33

Ако искаш да свалиш - заделяш настрани гейнера и креатина.
Сутрин на гладно - л-карнитин, кардио, след кардиото - протеин и глутамин.После за останалата част от деня сам си прецени според тренировката ти кога да пиеш другата доза протеин.

30.06.06
21:43

Ей забравих най важното- целта...Наскоро се мерих и съм 88 кг 190см със 17 % мазнини и 59% водно съдържание..Човек ако ме види надали ще познае че имам 17 % мазнини(мислех ,че ще са по-малко), точно затова се чудя дали е вярно това,което показа кантара - уж с ток работел..Та целта ми е да изгоря малко мазнини и в максимална степен да запазя мускулите...;

30.06.06
22:25

emzo ти го е казал точно само да отбележа, че протеина трябва да е хубав а не както в повечето бози да има 45 % белтък и останалото въглехидрати щото тва е гейнър ! чудно кви са процентите в гейнърите на нутрим  :shock:

01.07.06
00:07

под протеин аз лично не визирам само прах...яйца също...най-добрия протеин(ако не са от друсани кокошки)
А защо глутамина и креатина след трен...нали те предпазват от катаболни процеси.???

01.07.06
11:42

креатина може и преди трен да го зимаш няма толкова голямо значение , но глутаминът се пие след трен за възстановяване на организма :roll:

01.07.06
12:19

Креатина не го приемай освен ако не е три креатин малат или креатин етил естер.

02.07.06
21:14

[quote author=“emzo”]Креатина не го приемай освен ако не е три креатин малат или креатин етил естер.

моля? знам за креатин монохидрат и фосфат ама тия не съм ги чувал :shock: я се обоснови :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1