качване на килограми

WO

06.09.04
02:49

Начинаеш съм,тренирам вече да кажем близо месец и ми е необходима тренировъчна програма четох наличните в bb-team.org и много ми помогнаха да си саставя сам програм.Програмата доло горе я направих обаче ми е нужна и маса понеже съм висон 1.87см а тежа 60килограма.Моля ви кажете ми някои работи тей като не сам много на ясно.С какви суплементи и с каква хранителна програма ще кача някои друг килограм.Благодаря ви предварително!

06.09.04
14:17

След този месец предполагам още не си навлязъл в период на застой, затова просто яж много. Не ти трябват никакви суплементи, нито диета. Просто се старай да ядеш 5-6 пъти на ден(не боклуци като мазни баничоци) Яж хляб, месо, зеленчуци и плодове колкото можеш повече. Сирене, кашкавал, прясно и кисело мляко. Ядките много помагат. Не е лошо да ядеш по 100-200гр на ден например лешници. Пий вода по 2-3 литра на ден. Ако просто се научиш да ядеш(като гледам не си от ящните) ще качиш като нищо 10-15 кила за 4-5 месеца. След тренировка можеш да въртиш колело по 10-15 мин за апетит.  :)

06.09.04
15:59

Мускул не стоят точно така нещата. Аз до колкото виждам момчето не е от тези дето ядат много ( и аз съм като него ).
Пробвах, но колкото и да ям не качвам. Тогава минах на добавките.
Би ти препоръчал като начало гейнер + аминокиселини.
Гейнер ако си купуваш си купи разфасовка поне 2-3 КГ.
Пии Аминото преди и след тренировка.
Трябва да имаш ядене на всеки 3 часа през деня. Ако не си гладен пий гейнера тогава. Така че на ден да ти се пада закуска обяд вечеря и гейнера между яденетата.
Да ти се събира 2-3 дози гейнер на ден.

06.09.04
16:33

Еми и аз бях такъв. Пък и сме горе долу на 1 височина и знам какво има предвид. :) Още мисля, че само ако хапва повече ще има много добри резултата, поне така беше при мен. Той тренира само от месец, те първа ще качва килограми. Протеин на прах само ще го откаже от нормалната храна. По едно време разчитах само на добавки и като ги спрях се засищах от минимални количества храна. Все пак само с храна ще качи маса, а не с прахчета. Затова да се стяга и да почва да яде.

WO

07.09.04
00:15

Благодаря ви много и на двамата!!!!Ще опитам и с много храна и с добавки и ше видим какво ше стане :)

WO

07.09.04
19:44

Да ви питам още нещо с какво ще е най-добре да пия гейнера?Може ли да пия по 2 лъжици гейнер+1 лъжица протеин и 1-2 дози декстроза?

26.09.04
23:30

Тренирам повече от година ... взел съм си Амино Стронг /на таблетки/ пише по 10 преди лягане.... така ли трябва да се пият и с какво трябва да го комбинирам за да повиша ефиктивноста.... висок съм 180см и тежа 65килограма...

26.09.04
23:37

PA3MA3AHTun според мен трябва да ядеш повече. Гледай да приемаш повече калории от тези които изразходваш. Може и да си вземеш протеини

27.09.04
00:08

[quote author=“HACKO”]PA3MA3AHTun според мен трябва да ядеш повече. Гледай да приемаш повече калории от тези които изразходваш. Може и да си вземеш протеини

Аве смотан... казах ти да не пишеш кое точно не разбра...

Ей, вафла, по-полека с езика !!!
vanisher

27.09.04
14:08

PA3MA3AHTun аз да ти кажа как да качиш кила, пак ти ако искаш си стой такъв ... :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1