малко помощ?

01.07.06
23:37

искам да ви помоля за малко помощ.3 месеца бях на нвд и съм много доволна от резултатите.сега от 1 месец уж спрях нвд но ми остана като навик ,а и се 4уствам по добре с по малко въглехидрати,та може да се каже 4е си продължавам(но си я ям и  въглехидратчета когато ми се приядът):)започнах да правя всеки ден кардио по 40 мин и някъкви комплексни  упражнения около 20 мин.1-2 дена в седмицата почивам.от ндв изчистих много но ми остана коремчето(незнам защо).много искам да го сваля!въпроса ми е дали мога да го стегна като има о6те мазнинки по него и как???и втория ми въпрос е мога ли пак да по4на нвд само след месец и полвина почивка.благодаря ви предварително

01.08.06
19:27

Здравей, Нищо не ти пречи да го стегнеш, то по принцип така се пражи изграждаш структората и след тоеа чистиш мазното за да се полуцхи добър резултат. Няма проблем да си почнеш НВД отново жклиучи кардио 3-4 пъти в седмицата но го прави сутрин, а за стягането на корема коремни преси примерно 3x30 ако можеш повече слагаи си някакви тежести на гърдите и ако имаш възможност http://www.bb-team.org/exercise/000064.php може да се извършва и ако се отпуснеш на някоя тръба и да вдигаш краката. Успех :)  :)  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1