Изтласкване на щанга от лег с тесен хват

LU

02.07.06
23:09

Значи доста прочетох и на самия ББ-теамски сите!Но от написаното не става много ясно в долноположение каде трябва да е щанагаа: на голната част на гардите,малко под зърната (долната част на гадите) или някаде на гръдния кош където ни е удобно!
гледах и един друг сите:
http://orgs.jmu.edu/strength/JMU_Summer_2000_WebPage/close_grip.htm
но думата chest се ползва и за гърди и за гръден кош!
Та ако може някои да ми каже точно каде е наи добре да се сваля за да се натоварва максимално трицепса!
П.С.
Според мене ако се сваля прекалено към гърдите се получава някакво гадно пречупване в ръцете от което те излишно се товарят!

03.07.06
00:27

Щангата се пуска към гръдната кост,  в горната чат на гръдния кош. Не трябва да се спуска на по-ниско от 7 см. от тялото и ръцете трябва да са на 20-30 см една от друга. А наи-важното е лактите да не са разтворени настрани.

LU

03.07.06
17:49

[quote author=“x_3_mar”]Щангата се пуска към гръдната кост,  в горната чат на гръдния кош. Не трябва да се спуска на по-ниско от 7 см. от тялото и ръцете трябва да са на 20-30 см една от друга. А наи-важното е лактите да не са разтворени настрани.

Амм маи разбрах!Значи малко под гърдите се пуска,бтв тапото е че там дето тренирам понеже поставката за лежанката е такава че на повече от 20 см растояние неможе да се хване!Все пак мерси разбрах как става!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1