Направиха ми Артроскопия на коляното.

03.07.06
00:14

Преди повече от месец коляното ми се извади от ставата.И при ваденето някакъв хрощал се е отчупил, и в Пирогов го извадиха с артроскопия.Сега ходя на раздвижване, утре ми е второто, на 29 ми махнаха гипса.Искам да попитам има ли човек преживял подобно нещо, който да ми каже какви са последиците след време.
Питах лекарите и те ми отговориха, че може пак да се получи същото изваждане, но рискът от подобно нещо ще е по малък ако мусколатурата на крака ми е достатъчно здрава зада не позволи.
Ако има някой, който да е преживял такова нещо или да знае как седят нещата след това да каже своето мнение.

03.07.06
12:16

каква беше причината за ислизането от колянната става ( какво прави че се получи това)

04.07.06
00:41

[quote author=“cleaner”]каква беше причината за ислизането от колянната става ( какво прави че се получи това)

Ами играех тенис на маса.Не играя професионално но играех всеки ден по повече от 3 часа.Стъпих и се завъртях (Ротирах го) и се получи това изваждане.А някой ще каже ли как е след това.Рехалибитаторката ми каза, че зависи от мусколатурата дали ще се луксира пак.Но искам мнението на човек който го е преживял.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1