Бирена мая

03.07.06
13:45

Мн приятели ми казват , че пиели бирена мая щото имало в нея мн витамини ...
кажете за какво се използва бирената мая и защо токова мн я пият ?(говоря за таблетки)

03.07.06
17:23

Аз си я взех за да имам апетит обаче нещо не ми помага, иначе е добре против акне

04.07.06
21:06

и аз искам да попитам за бирената мая-защо се пие и има ли ефект от нея

Sportex

04.07.06
21:09

[quote author=“FLY”]и аз искам да попитам за бирената мая-защо се пие и има ли ефект от нея

Пие се щото има много витамини и има и аминокиселини в нея.

04.07.06
21:38

мерси за отговора а можеш ли да кажеш по колко хапчета да пия на ден . аз си взех днес и започнах да ги пия 3 пъти по 3 но нз дали нее малко
а и ако може 1 допълнителен въпрос - ти как я пиеш тая гадост , аз лично едвам ги пия

04.07.06
22:55

Ми приемай я чрез бирата  :D аз така прая.

mY_CrueLty

04.07.06
23:16

взима се по принцип за апетит, но внимавайте да не се превитаминизирате... до колко знам и съм чул може да стане много лошо и качваш супер много и предимно мазнини
по-здрави

17.07.06
08:19

Бирената мая пречиства кръвта.По това което съм чувал от приятелите ми и от личен опит знам ,че не е много ефективна нито за акне нито за напълняване.

Sportex

17.07.06
09:26

[quote author=“fstR”]Бирената мая пречиства кръвта.По това което съм чувал от приятелите ми и от личен опит знам ,че не е много ефективна нито за акне нито за напълняване.

Не може да очакваш да качваш кила бирената мая.  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1