03.07.06
17:54
Ами проблема ми е следния вътрешната част на гърдите леко ми изостава!Как да се оправя с този проблем!
Сега тренирам така: нормална лежанка,горна лежанка,флаис,кофички!
03.07.06
18:08
[quote author=“LuckyTeam”]Ами проблема ми е следния вътрешната част на гърдите леко ми изостава!Как да се оправя с този проблем!
що бе?на снимката добре ти изглежда вътрешната част :) .Батенце тренирам по същата програма и имам същия проблем.Принципно трябва да се прави тесен хват като лактите ходят настрани,ама не го правя, защото в такъв случаи трябва да пропусна лежанката с широк хват,която е основна, и ми се струва, че си прецаквам тренировката..
[quote author=“LuckyTeam”]Ами проблема ми е следния вътрешната част на гърдите леко ми изостава!Как да се оправя с този проблем!
Ами когато правиш флайс, не го прави винаги с дъмбели. Когато си на машината в завършващата фаза на повторението кръстосвай ръцете и задържай секунда. По същия начин като правиш пек-дек или кросоувър. Кръстосването и задържането- само така се акцентира повече върху вътрешността. Поне при мен е така! :)
03.07.06
20:10
[quote author=“MI5”][quote author=“LuckyTeam”]Ами проблема ми е следния вътрешната част на гърдите леко ми изостава!Как да се оправя с този проблем!
що бе?на снимката добре ти изглежда вътрешната част :) .Батенце тренирам по същата програма и имам същия проблем.Принципно трябва да се прави тесен хват като лактите ходят настрани,ама не го правя, защото в такъв случаи трябва да пропусна лежанката с широк хват,която е основна, и ми се струва, че си прецаквам тренировката..
Тесния хват товари трицепса бе!НЕ е от тесния хват!В моита зала няма уред за Сросс овер,в предишната имаше!Както няма и за пек дек!Та питам за някакво упражнение което да натоварва вътрешната част,защото горната и долната лежанка определено не ми помагат да акцентирам на нея!Както и кофите които също са със сравнително широк хват!
Не е вярно, че тесният хват товари трицепса. Зависи как го правиш. Просто, за да натовариш вътрешната част, трябва лактите да не са близо до тялото. Правяш тесен хват и лактите си ги държиш настрани :wink:
03.07.06
21:10
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“MI5”][quote author=“LuckyTeam”]Ами проблема ми е следния вътрешната част на гърдите леко ми изостава!Как да се оправя с този проблем!
Тесния хват товари трицепса бе!НЕ е от тесния хват!В моита зала няма уред за Сросс овер,в предишната имаше!Както няма и за пек дек!Та питам за някакво упражнение което да натоварва вътрешната част,защото горната и долната лежанка определено не ми помагат да акцентирам на нея!Както и кофите които също са със сравнително широк хват!
Ако лактите вървят перпендикулярно,а не успоредно на тялото, трицепса се изолира и тесния хват е идеален за вътрешната част.Така че не бързаи да ми се караш :wink:
03.07.06
22:49
[quote author=“MI5”][quote author=“LuckyTeam”][quote author=“MI5”][quote author=“LuckyTeam”]Ами проблема ми е следния вътрешната част на гърдите леко ми изостава!Как да се оправя с този проблем!
Ако лактите вървят перпендикулярно,а не успоредно на тялото, трицепса се изолира и тесния хват е идеален за вътрешната част.Така че не бързаи да ми се караш :wink:
Ее батка извиняваи ако съм те убидил!Просто от това кеото съм чел при тесния хват поне за трицепса се държат лактите близо до тялото,но ще пробвам и това дето каза като пробвам малко по тясно от нормалния хват за лежанката!
Мерси :)