за закуската

03.07.06
20:55

значи въпросът ми е следният -

когато ставам сутрин да закусвам, понякога толкова ми се спи че след закуската си лягам пак да си доспя  :oops:
в такъв случай е по-добре въобще да не закусвам и да мина направо на обяда, или все пак да си закуся?

03.07.06
22:04

Определено закуси.Особено ако правиш кардио сутрин.(май писа в някоя тема, че правиш кардио сутрин ама не съм сигурен ти ли беше :) )

03.07.06
22:10

[quote author=“magenta”]значи въпросът ми е следният -

когато ставам сутрин да закусвам, понякога толкова ми се спи че след закуската си лягам пак да си доспя  :oops:
в такъв случай е по-добре въобще да не закусвам и да мина направо на обяда, или все пак да си закуся?

Зависи какво целиш! Ти да не си бабичка бе:) След като обядваш пак ли подремваш ?

03.07.06
22:12

ами не знам, май не съм аз, макар че много ми се иска ама не мога и не мога да стана толкова рано... и поради тази причина и въпросът за закуската :roll:  :)

03.07.06
22:15

[quote author=“magenta”]ами не знам, май не съм аз, макар че много ми се иска ама не мога и не мога да стана толкова рано... и поради тази причина и въпросът за закуската :roll:  :)

Ама какви са ти целите бе? Да качваш маса , да отслабваш, да поддържаш? Тренираш ли какви ги вършиш:) Ако правиш много секс пак си е тренировка  за жените де:)

Закуската е от най-важните хранения. Не го пропускай. За събуждане или пии едно кафе или си лягай по-рано  :wink:

03.07.06
22:17

[quote author=“Kazaka”][quote author=“magenta”]значи въпросът ми е следният -

Зависи какво целиш! Ти да не си бабичка бе:) След като обядваш пак ли подремваш ?

еми не съм ама много ми се спи сутрин, а и поради това което работя понякога нямам възможност да стана по рано от 11-12 часа и за това се сабуждам - ям и си лягам  :lol: и кардиото ми е или вечер или следобед...

така че по темата - да закусвам или не в тази ситуация :?:  :?:  :?:

03.07.06
22:20

[quote author=“Kazaka”][quote author=“magenta”]ами не знам, май не съм аз, макар че много ми се иска ама не мога и не мога да стана толкова рано... и поради тази причина и въпросът за закуската :roll:  :)

Ама какви са ти целите бе? Да качваш маса , да отслабваш, да поддържаш? Тренираш ли какви ги вършиш:) Ако правиш много секс пак си е тренировка  за жените де:)

хехе да сигурно

целта ми е да отслабна
за НВД закуската става дума - тази с овесените ядки и въглехидратите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1