03.07.06
20:55
значи въпросът ми е следният -
когато ставам сутрин да закусвам, понякога толкова ми се спи че след закуската си лягам пак да си доспя :oops:
в такъв случай е по-добре въобще да не закусвам и да мина направо на обяда, или все пак да си закуся?
Определено закуси.Особено ако правиш кардио сутрин.(май писа в някоя тема, че правиш кардио сутрин ама не съм сигурен ти ли беше :) )
[quote author=“magenta”]значи въпросът ми е следният -
когато ставам сутрин да закусвам, понякога толкова ми се спи че след закуската си лягам пак да си доспя :oops:
в такъв случай е по-добре въобще да не закусвам и да мина направо на обяда, или все пак да си закуся?
Зависи какво целиш! Ти да не си бабичка бе:) След като обядваш пак ли подремваш ?
ами не знам, май не съм аз, макар че много ми се иска ама не мога и не мога да стана толкова рано... и поради тази причина и въпросът за закуската :roll: :)
Ама какви са ти целите бе? Да качваш маса , да отслабваш, да поддържаш? Тренираш ли какви ги вършиш:) Ако правиш много секс пак си е тренировка за жените де:)
03.07.06
22:16
Закуската е от най-важните хранения. Не го пропускай. За събуждане или пии едно кафе или си лягай по-рано :wink:
[quote author=“Kazaka”][quote author=“magenta”]значи въпросът ми е следният -
Зависи какво целиш! Ти да не си бабичка бе:) След като обядваш пак ли подремваш ?
еми не съм ама много ми се спи сутрин, а и поради това което работя понякога нямам възможност да стана по рано от 11-12 часа и за това се сабуждам - ям и си лягам :lol: и кардиото ми е или вечер или следобед...
така че по темата - да закусвам или не в тази ситуация :?: :?: :?:
Ама какви са ти целите бе? Да качваш маса , да отслабваш, да поддържаш? Тренираш ли какви ги вършиш:) Ако правиш много секс пак си е тренировка за жените де:)
хехе да сигурно
целта ми е да отслабна
за НВД закуската става дума - тази с овесените ядки и въглехидратите