04.07.06
16:47
Здравейте!
Значи аз съм начинаещ в областа на фитнеса,ако може въобще да се нареча начинаещ :oops: ...
Та досега въобще не съм тренирал и не съм се занимавал с фитнес :oops: ....
Та първото,което трябва да спомена е,че съм диабетик и незнам дали това е добро или лошо за фитнеса...,та сега просто незнам от къде да започна,а все от някъде трябва да се започне...на 15 г. съм и след 1 месец правя 16…
Та от Вас искам съвет от къде да започна,дали първо да потренирам у нас период от време,или веднага да отивам в залата...и такива неща...
Благодаря Ви предварително за помощта и съветите... :D
според мен няма да е лошо да видиш как стават някои неща у дома, с гири например....
да овладееш някои техники, да понатрупаш малко маса с наличните средства...а с храненето честно незнам как трябва да постъпиш:roll: ..и след половин-една година може да пробваш с най-близкия фитнес :wink: ...всичко зависи от това как ти се отрязяват тренировките и дали ти харесва като цяло идеята, щото аз например се реших на това едва след като плувах година и половина....
И според мен е добре да потренираш първоначално вкъщи.Прави лицеви опори,коремни
преси,ако имаш лостове прави набирания,кофички,тренирай с гири,може и пружини да опъваш и още много домашни упражнения.Мисля,че като за начало много ще позаякнеш само с тренировки вкъщи.
10.07.06
16:56
http://bgtrener.info/?page_id=81
програмата е лесна и не много натоварваща.
а това за диабета, направи консултация с лекар! задължително!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече