сгъване за бицепс

LU

04.07.06
20:56

Значи днеска четах едно списание “Мускули и фитнесс” маи беше от 2004-та 83 брои и там пишеше 10 те упражнения за големи ръце!
И пишеше че бицепсовото сгаване трябвало да прави с лакти сочещи настрани смисъл да не са прибрани до тялото!На сите-а на ББ нищо не пише,аз съм чувал и обратната теза че трябва да са платно до тялото прибрани лактите!В краина сметка за сгаването прав със щанга за бицепс как е верно!
И в това списание пишеше още че се издишало преди да се сакрати бицепса което ми се видя глупост!
Бтв да знаете каде в нет-а го има броя!

Shyne

04.07.06
22:15

аз знам 4е лактите трябва да са долепени до тялото

LU

04.07.06
22:34

[quote author=“georgi_georgiev87”]аз знам 4е лактите трябва да са долепени до тялото

Ами да ма в списанието пише лактите настрани!Говорим за прав лост не за крив!аре помагаите да не са чудя след ден два ко да прая!
там Астор;Петко К или някои с по голям коефицент на доверие във форума да каже!

mY_CrueLty

04.07.06
23:10

LuckyTeam
бицепсовото сгъване прав... аз го правя с прав лост малко по-тесен хват от раменете... лактите прибрани не в страни... и ги чувствам супер... тука за мене съм си 10000% сигурен... все пак само ръцете ми вървят ахах:)
по-здрави

InDaHEad

05.07.06
02:30

Абе друго за бицепсовото сгъване,което наскоро ми казаха в залата е че не трябвало да се пуска до долу лоста,а горе долу да става прав ъгъл м/у предмишницата и бицепса....как мислите

05.07.06
09:39

[quote author=“InDaHEad”]Абе друго за бицепсовото сгъване,което наскоро ми казаха в залата е че не трябвало да се пуска до долу лоста,а горе долу да става прав ъгъл м/у предмишницата и бицепса....как мислите

Зависи , може да не искаш да си издължаваш бицепса тогава може да не пускаш до долу , но по принцип правилното изпълнение на упражнението е с пускане до долу.

LU

05.07.06
10:29

Добре е пичове въпроса е в страни или прибрани до тялото лактите!Щото аз съм виждал и двете!А с дъмбели някои дето го правят особено лактите им направо са си настрани!

06.07.06
12:29

чакаме мнението на големите :P

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1