05.07.06
11:05
Значи пия Л-Карнитин да отслабна малко. Въпроса ми е може ли да пия и креатин и дали има смисал> Ще има ли ефект? Извинявам се за тъпия въпрос ама до сега не съм взимал никакви добавки и не съм много на ясно.
Ами комбинацията не е добра с цел отслабване, щото креатин-а ще задържи вода.... но и ако мислиш, че само на карнитин ще отслабнеш.... далече си от истината :) Главно става с храната, а не с добавките :)
05.07.06
13:31
Ми аз от 3 седмици съм на НВД и съм свалил 5 кила и Л-Карнитин пия и мисля че с отслабването се движа добре. А ако взимам креатин само след тренировка за възтановяване става ли или въобще да не почвам?
Става дума за креатин монохидрат
Няма проблеми да пиеш креатин по време на диета за сваляне.Даже е много добре,защото поддържаш работоспособност в условия на понижен калориен прием и правиш по-пълноценни тренировки.Има лека водна задръжка,но не е чак такъв проблем.Ако ти е проблем водната задръжка може да се използва някоя от новите форми на креатина - Кре-алкалин например.
Става ако е кре алкалин или етил естер.
Етил естер засега няма,аз също свалям и ей сега отивам да си взема кре алкалин.
[quote author=“Caca”]Няма проблеми да пиеш креатин по време на диета за сваляне.Даже е много добре,защото поддържаш работоспособност в условия на понижен калориен прием и правиш по-пълноценни тренировки.Има лека водна задръжка,но не е чак такъв проблем.Ако ти е проблем водната задръжка може да се използва някоя от новите форми на креатина - Кре-алкалин например.
Абсолютно съм съгласен! Моето мнение е същото... това са глупости че не може да се пие креатин с карнитин... виж гейнър с креатин не става...
[quote author=“emzo”]Става ако е кре алкалин или етил естер.
Етил естер засега няма,аз също свалям и ей сега отивам да си взема кре алкалин.
Сайтек имат Етил Естер. Гледах рекламата в един от последните броеве на Мускули и фитнес
[quote author=“kao”]. виж гейнър с креатин не става...
Тука маи си пообъркал :) карнитин имаш предвид нали?
06.07.06
10:28
Ахам начи да си пия :) 10х на всички
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“kao”]. виж гейнър с креатин не става...
Тука маи си пообъркал :) карнитин имаш предвид нали?
Да точно така гейнър с карнитин не става... иначе с креатин става мн добре... правописна грешка :?