184см 70кг- трудно качвам

_V

07.09.04
22:25

Ета и мойто проблемче :lol:  Сега ще ви напиша какво ям през дена и вие си кажете мнението, дали да продалжавам така, какво да промена, какво да добавя и т.н
Еми ето какво ям обикновенно
1кофичка кисело мляко с 100гр. овесени ядки, 3-4яйца, 2 банана, 2вафли Боровец, към 1кг картофи/на салата/, ориз, 5-6лъжици мед, 2 сандвича с кренвирфи. Кажете ми какво трябва да добавя още в хранителния ми режим и какво да промена. Тренирам 3 в седмицата фитнес. Занимавам се и с плуване/тренирам всеки ден по час и 30мин. по 5км./ И може би затова качвам трудно защото много изгарям от плуването. Кажете какво да правя-
Висо съм 184см 70кг. Пия по 2чаши глюкоза след тренировка, пия соев протеин креатин и глутамин/е не постоянно/
Айде с здраве

07.09.04
22:31

Първо отговори на тези въпроси.
Така като изреждаш храните е малко трудно да се каже къде трябва да се промени, напиши кога и какво ядеш. От пръв поглед ми изглежда, че ядеш доста малко. Ядеш ли въобще зеленчуци и плодове освен бананите? :)

zaduljitelno pribavi kum hr. si rejim i p6eni4en zarodi6.ne znae6 kolko e vajen za ka4vane na masa,samo polezni ne6ta sudurja.qj su6to pove4ko qdki,mnogo sa polezni i te.moje massgeiner da si vzeme6 su6to…

_V

08.09.04
08:34

zelenchutzi ami riadko na salata/ма как да ям повече като не ми остава време да си ги приговтям зеленчуците постоянно съм в движение/ . Mr. Muskul еми може и малко да е това което ям наистина еми ок кажи какво да вклуча още. Ето и отговорите на въпросите ти
184см, 70кг, 17год, 102см.гр.обиколка, талия не я помня в момента ама щи кажа ако е толкова важно, да спортувам плуване и то много злобно, спазвал съм досега хранителен режим ама не сериозно, и ползвам хранителни добавки/горе посочих какви/

08.09.04
12:50

e nai posle nqkoi ot vodnite sportove :) zna4i vip i az kato teb do predi 2 godini imah su6tia problem kato teb kolkoto i kakvoto da qm ne mojeh da ka4a nikakva masa dokatoi edin den re6ik sprqh trenirovkite za okolo 3 meseca kupih 2 geinera i zapo4nah da hodq na fitness 4 puti v sedmicata ta zna4i za tezi 3 meseca ka4ih 16 kg sravnitelno 4isti kato silata mi se be6e uveli4ila dvoino sled tova pak zapo4nah da hodq na trenirovka i se 4uvstvah mnogo dobre daje pluvaneto mi pomogna da da se orelefq izguih samo okolo 2kg i tosamo mazninite taka 4e pluvaneto mnogo pomaga peace man

_V

08.09.04
18:45

waterpolista da be tva mi e iasno che kato prekasna s pluvaneto shte pochna da kachvam lesno ama stava duma sega na toia etap dokato treniram / mnogo izgariame dokato pluvame ti znaeh vijdal sam vi kak trenirate i na vas ne vi e lesno :))/ Ama pak de prekasna trenirovki ne staa trea se trenira sa ima sastezania edno drugo. Ela v IRC kanala #swim si pobabrim nekoi pat az sam s nik _VIP_
Aide s zdrave

09.09.04
12:19

Нямаш проблеми VIP ще вляза да си  побьбрим някои пьт  PEACE MAN

ВН

09.09.04
19:07

Ами, от всичко дето си написал нямаш и 100 гр белтък дневно!!! Имаш нужда от сериозен хранителен режим и си избии от главата 2 разовите тренировки, т.е. сутрин плуване вечер щанги! Редувай ги. Яж по 2,5 гр белтък, 6 гр въглехидрати и 2 гр мазнини за всеки кг телесно тегло с храната. Гликозата я пии след плуване, ала ако е 100% не надвишавай 120 гр. В залата тренирай стегнато с къси почивки и без отказ, давайки приоритет на изоставащите мускулни групи.

10.09.04
23:11

мн малко протеин си включил в диетата :) а протеина изгражда мускулната маса :) моят савет увеличи протеина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1