Хлътнала гръдна кост

KI

08.09.04
00:27

При мен проблемът е следният - гръдната ми кост е хлътнала и по този начин целите ми гърди изглеждат леко хлътнали :cry:  :cry:  :cry: .Има ли някакъв начин да избутам обратно гръдната кост и да си оправя гърдите ?Мерси предварително

08.09.04
00:34

[quote author=“Kiril”]При мен проблемът е следният - гръдната ми кост е хлътнала и по този начин целите ми гърди изглеждат леко хлътнали :cry:  :cry:  :cry: .Има ли някакъв начин да избутам обратно гръдната кост и да си оправя гърдите ?Мерси предварително

Да, определено - консултирай се с лекар! Неочаквай компетентно мнение в който и да е форум по такъв въпрос!

08.09.04
00:59

С тренировки се оправи :)
Лекаря ще му каже да лежи по гръб сигурно хаха
Прави пуловер и клек яко :)
По-зле няма да станеш вервай ми

VE

08.09.04
11:27

Най-добре е да се консултираш с лекар, че това хлътване на гръдната кош не е на добре!

08.09.04
12:37

Аз имам един приятел със същия “проблем” и си ходим заедно на фитнес и няма никакви проблеми. :) Според мен въобще не се плаши от това, ами както каза gotcha наблягай на пулоувър и клек.
На колко си години? Обикновенно това се получава след прекарана болест като малък.
ПП И все пак не е зле да минеш през лекар. :)

KI

08.09.04
13:53

Сега съм на 18 години.Преди две години ходих на лекар и той ми каза, че това е козметичен дефект.Тогава ми даде две гирички от по 2 кг. и ми каза да правя флайс.Всъщност от тогава се запалих по bodybuilding-а.Сега външната част на гърдите ми е отлична и върви много, обаче вътрешната част около хлътналата гръдна кост изглежда хлътнала.А дясната гърда изглежда леко наклонена спрямо лявата, та се чудя и мая как да оправя тоя дефект.Лошото е, че удря лошо психически.

08.09.04
16:07

Ходиш си на фитнес, ще се оправиш. :) Флайс с 2кг обаче е прекалено малко, предполагам увеличаваш тежестите. :wink: :lol: :lol:  Между другото флайса е за външната част на гърдите, затова според мен прави повече избутване на дъмбели със завъртане за да натовариш и вътрешната част.
Включи и пулоувър и клек с дишане. Пожелавам ти успех и да пишеш какви са резултатите. :)

KI

08.09.04
16:35

Епа това с 2- та кг гири беше преди 2години, сега съм увеличил тежестите 10-тина пъти...
Благодаря много за съветите.

08.09.04
18:11

Пич това си ти е по рождение,няма какво друго да направиш освен да си оформиш яко гьрдите.Казваше се ако не се льжа обущарски или пилешки,да не те обьркам.Пуловерьт ще ти разшири грьдния кош и добре си се ориентирал кьм него.И прави грьб в твоя случай ще си е супер :wink:

KI

22.09.04
17:55

Добре, a през колко дена да правя клекът и пуловърът.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1