Здравейте! Имам въпросче свързано с изчистването...

07.07.06
23:30

Значи висок съм 183см. тежа 85кг. в момента и искам да сваля около 5-7кг. предимно около талията (лекото-бирено) коремче. Т... въпросът ми е следният какво ми препоръчвате като най-добър вариянт от хранителни добавки за по-бърз ефект и някакви хранителни ограничения, ако се налагат :) В момента съм си взел Л-канитин на П&Б Лабс (течен) и Трибулус на Оптимум 625. Като краен резултат търся леко орелефяване! Упражнения (като най-ефикастни/полезни)? В момента тичам и комбинирам с аеробни движения. Протейн да пия ли за да не загубя мускулна маса?

Чакам компететни мнения  :twisted:

01.08.06
19:36

Здравей  :)
Разгледай темите за понижаване на телесната маса. Има изброени мнго НВД избираш една за която отзивите са добри и ако можеш да си я позволиш разбира це започваш по нея. Л - Карнитина го пии 30 мин преди бягането, резултатите ще доидат сами но все пак трябва да имаш търпение нищо не става отведнъж. Успех :wink:  :wink:  :wink:

01.08.06
21:24

[quote author=“b2d”]Значи висок съм 183см. тежа 85кг. в момента и искам да сваля около 5-7кг. предимно около талията (лекото-бирено) коремче. Т... въпросът ми е следният какво ми препоръчвате като най-добър вариянт от хранителни добавки за по-бърз ефект и някакви хранителни ограничения, ако се налагат :) В момента съм си взел Л-канитин на П&Б Лабс (течен) и Трибулус на Оптимум 625. Като краен резултат търся леко орелефяване! Упражнения (като най-ефикастни/полезни)? В момента тичам и комбинирам с аеробни движения. Протейн да пия ли за да не загубя мускулна маса?

Чакам компететни мнения  :twisted:

1/ Не приемай никакви бързи въглехидрати.
2/ РЕгулирай бавните които приемаш, така, че да не гладуваш

Ако добре си редулираш нещата ще можеш да си сваляш здравословно без екстремни ‘акции’  :wink:  /Но ако докарваш до 3-4 кг на месец. ще е повече от идеално, но без да се обезводняваш/

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1